Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Sarri odáig van az újjászülető CR-rel!

A Parma elleni győzelem alkalmával duplázó portugál világsztárt nem győzte méltatni a találkozót követő értékelésében Maurizio Sarri mester.

(Kép: as.com)

Maurizio Sarri is látta, hogy lényegében a legjobbját formáját megtalálni látszó, legutóbbi 7 bajnokiján 11-szer is eredményes Cristiano Ronaldo jelentette a különbséget Parma elleni bajnokin. Sarri mester röviden, ám annál lényegre törőbben fogalmazta meg CR jelentőségét.

“Van egy bajnokunk, aki lehet, hogy néha okoz egy-egy problémát, de ellenkező esetben 100-at is megold nekünk. A csapatnak bizony köré kell épülnie!” – Idézi a Juve trénerét a Sky Italia.

“Mentálisan azt hiszem, hogy fejlődtünk, de nem örülök annak, amikor azt látom, hogy az utolsó percekben a saját térfelünkön cselezgetünk. Jobban örültem volna annak is, ha mondjuk egy kontrából kapunk gólt, nem pedig a tizenhatosunkon belülről tudnak a kapuba találni.” – Ezeket már a találkozóról mondta a Juve trénere, akit megkérdeztek arról is, hogy mennyire aggódik az Inter vagy a Lazio szereplése miatt.

“Más dolgok jobban aggasztanak, hiszen tudjuk, hogy két nagyon erős riválisunk is van idén. Azért remélem, hogy az egyikőjük már nem éli meg sokáig a klub történelmének egyik legszebb időszakát!” – Így Sarri, utalva a Lazio páratlan, új klubrekodot jelentő zsinórban aratott 11 bajnoki sikerére.