Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Beckham csapata a Manchester City sztárját akarja – sajtóhír

A korábbi Real Madrid és Manchester United játékos mindenképpen akar egy nagyágyút a klubjába, így jöhet szóba az angol gárda kiválósága.


Az Inter Miami illetékesei felvették a kapcsolatot a Manchester Cityvel, méghozzá Sergio Agüero játékjogának megszerzését illetően, írja a The Sun. David Beckham tavaly alapított egyesülete mindenképpen akar igazolni három kiváló klasszist, a legfőbb kiszemelt jelenleg pedig a 31 éves támadó.

Az argentin csatár szerződése 2021-ig él a manchesteri csapattal, így ha az angol gárda egy kevés pénzt szeretne érte kapni még a nyáron túl kell adniuk rajta, viszont a támadó kiszeretné tölteni szerződését és csak utána távozni.

Agüero azonban kijelentette korábban, hogy visszaszeretne térni korábbi klubjához, az Independientéhez néhány évre, ahol nevelkedett. Az argentin csapatban is szeretné befejezni karrierjét, ennek következtében nem biztos, hogy belefog férni az MLS-be egy kitérő.

A 31 éves támadó 2011-ben igazolt a Manchester Cityhez az Atlético Madridtól, azóta 360 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 251 gólt és 72 gólpasszt jegyzett.

A Manchester City sajtófelelőse a napokban megosztott pár sort az Agüeroval kapcsolatos találgatásokról.
“Sergio dönti el, hogy mikor int búcsút a csapatnak. Ő már a City legendája. A klubnál mindenki utálja, amikor szóba hozza valaki azt, hogy Agüero távozni fog.”