Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Kevesebbért is maradt már el edzés” – videóval

A Barcelona kedden is edzett, készült a szerdai kupameccsre, amit Ibizán játszik a csapat. Az a tény pedig, hogy ugyanúgy, szabad téren edzett, azért nagy szó, mert a Barcelonában uralkodó viharos időjárás korántsem teremt ideális viszonyokat.

Gerard Piqué a pályára lépés pillanatában játékos hangon meg is jegyezte, hogy “ennél kevesebbért is maradt már el edzésünk”. Barcelonában és Katalóniában a napokban ítéletidő uralkodik, nagyon erős széllel, esővel, a tengerparton magas hullámokkal. A La Masia és a klub teljes edzőközpontja kiürült a napokban, mert az időjárás miatt hétfőtől az utánpótlás csapatok összes edzését törölték.

A kiürült Ciutat Esportivában csak Messiék jelentek meg kedden, és ugyan többen próbálták meggyőzni Setiént, hogy inkább teremben edzzenek, erről a tréner hallani sem akart. A Barcelona tényleg nagyon kellemetlen időben edzett, és továbbra is igaz, hogy amióta Setién a vezetőedző minden nap volt edzés. Az Ibiza elleni kupameccsre Messi, Piqué és Busquets nem utaztak el, a többiek azonban igen.