Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Mbappé elárulta, hogy ki inspirálja igazán!

A Paris Saint-Germain klasszisa legutóbb a La Gazzetta dello Sportnak adott hosszabb interjút, ahol mint már megírtuk mi is, beszélt a Bajnokok Ligája esélyeseiről is, de külön szót ejtett Cristiano Ronaldóról is.

(Kép: as.com)

“Franciaként Zidane-t bálványoztam, de utána következett Cristiano Ronaldo. Szerencsésnek érzem magam, hogy mind klubszinten, mind a válogatottban pályára léphettem ellene.” – Kezdte gondolatmenetét Mbappé.

“Nem lesz már olyan karrierem, mint Messinek, hiszen ahhoz maradnom kellett volna a Monacónál. Anélkül, hogy Messi érdemeit vitassam, Cristiano karrierje az igazán inspiráló számomra. Elképesztő, mennyi mindent tud adni a csapatainak. Ő jelenti a különbséget! Elég csak megnézni a mostani Juventust, és látható, hogy Cristianoval más szintet képviselnek, igen is esélyesek már a Bajnokok Ligája megnyerésére.” – Fogalmazott a 21 esztendős kiválóság, aki ugyan nem fejtette ki túl bőven CR-rel kapcsolatos rajongását, de talán ezekből a sorokból is egyértelműnek tűnik, hogyan is tekint Mbappé a portugálra.