Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal megtriplázná a csatára fizetését

Az Arsenal új szerződést kínálna tinédzser támadójának, Gabriel Martinellinek, akiért sajtóhírek szerint a Real Madrid 60 millió eurót sem sajnálna.  


Gabriel Martinelli 21 tétmeccsén 10 gólt szerzett, ezzel Nicolas Anelka (1998/99) óta az első tinédzser, aki minden sorozatot figyelembe véve egy idényen belül legalább 10-szer eredményes tudott lenni az Arsenalban. A Chelsea ellen szerzett találatának is köszönhetően az Arsenal 12-ről 36 ezer euróra emelné a brazil játékos heti fizetését, hogy ezzel tartsa távol a Real Madridot, írja a Mirror.

Martinelli 2019 nyarán valamivel több mint 8 millió euróért érkezett az Emiratesbe és ötéves szerződést írt alá az Arsenallal, a Daily Mail szerint azonban a Real Madrid már 60 millió eurós ajánlaton töri a fejét.

„Sokan beszélnek a tehetségéről, de amit senki nem lát, hogy Martinelli igazi profi. Minden nap korán érkezik és mindent megtesz, amit kérnek tőle. Hogy gólokat is szerez, az csak a ráadás” – mondta csapattársáról Héctor Bellerín.

Martinelli fél éve a Barcelonát és a Manchester Unitedet kikosarazva választotta az Arsenalt, pedig 2015 és 2017 között négy próbaidőszakot is eltöltött az MU carringtoni edzőközpontjában és együtt játszott Mason Greenwooddal, aki jelenleg a United első csapatának tagja.