Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter elutasította a United első ajánlatát középpályásukért

A Sky Italy értesülése szerint az Inter elutasította a Manchester United első ajánlatát középpályásukért, Matias Vecinóért. 

A hírek szerint a “Vörös Ördögök” egyelőre csak kölcsönbe szerették volna megszerezni a 28 éves uruguayi válogatottat, ám az Inter ebbe nem akart belemenni.

Értesülések szerint azért mert Antonio Conte és stábja egy esetleges csereüzletben szeretné “felhasználni” Vecino játékjogát, méghozzá a Napolinak ajánlva, Allan megszerzéséért. Ám egyelőre az az ügylet is “elakadt”.

A válogatott játékos az idei évben minden sorozatot figyelembe véve eddig 17 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig két gólt és egy gólpasszt szerezett.

Szerződése 2022 júliusáig tart a klubnál, így tehát elengedése nem létszükség. A United és az Inter egyébiránt még “forró dróton” van, ugyanis Ashley Young szinte most érkezett a “Vörös Ördögöktől” a kék-feketékhez.

Látszik, hogy Ole Gunnar Solskjaer és a stáb próbálkozik megerősíteni a sérülésekkel tűzdelt keretet. Ez valljuk be őszintén rájuk is fér, ahogy arról szerda este mi is beszámoltunk a Burnley meglepetésre mind a 3 pontot elhozta az Old Traffordról a hétközi bajnoki mérkőzésen.