Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg lezárulni látszik az Eriksen-saga – sajtóhír

Christian Eriksen igencsak hosszúra nyúló átigazolási teleregénye végre az utolsó lapjait járja, és a lejáró szerződésű dán klasszis rövidesen aláírhat új csapatához…

Az egyik legmegbízhatóbb olasz átigazolási szakértő, Alfredo Pedulla a minap megerősítette, hogy információ szerint az Inter és a Tottenham vezetősége hosszas egyeztetéssorozat végén megállapodott Christian Eriksen klubváltását illetően, melyre 20 millió euró ellenében kerülhet sor napokon belül. A Sportitalia munkatársa szerint a dán klasszist hétfőn már a szerződtetése előtti kötelező orvosi vizsgálatokra várják a milánóiaknál.

A 27 esztendős középpályás 2013 óta állt a Spurs alkalmazásában, korábban hosszú éveken át vezető szerepet töltött be, összességében 304 mérkőzésen 69 gólt szerzett a csapat színeiben, azonban a szerződése körüli huzavona miatt egyre kevesebb feladatot kap, az idei szezonban már sokszor csak csereként számoltak vele.

A már múlt nyáron is jelentős átalakuláson keresztül menő Inter csapata januárban is igyekszik komolyan erősíteni, hiszen a csütörtöki napon bejelentésre került Victor Moses leigazolása. Az Antonio Conte által trenírozott csapat az olasz bajnokság (Serie A) 20. fordulója után második helyen áll négy ponttal lemaradva a címvédő Juventus mögött.