Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Hogy mit tehetünk? Gratulálunk az ellenfélnek, és dolgozunk tovább!”

Az Atlético Madrid trénere, Diego Simeone a következőképpen értékelte csapata Cultural Leonesa elleni Király-kupa kiesését

(Kép: marca.com)

“Továbbra is megvan a szenvedélyem a munka iránt, így aki esetleg azt gondolná, hogy ez a kiesés annak az eredménye, hogy ezt elvesztettem, annak csalódnia kell. Remek csapatom van, és az eredmények is jönni fognak.” – Kezdte gondolatmenetét az argentin tréner.

“Sajnos nem voltunk kellően határozottak a kapu előtt. Pedig Vitolonak megvoltak a helyzetei, vagy Saúl fejese, vagy Thomas… Volt pár helyzetünk. A kapusuknak fantasztikus estéje volt, ráadásul ellenfelünk az ilyenkor szükséges ambícióval és eltökéltséggel futballozott. Mivel nem tudtunk betalálni többször, a felelősség minket illet. Nincs más választásunk, csak a kemény munka marad a továbbiakban! Ilyen a futball, ha nem szerzel gólt, gólokat, bármikor megnehezítheted a saját dolgodat!” – Folytatta Simeone, majd igen sportszerűen nyilatkozott az ellenfélről.

“Gratulálunk a Leonesának, én pedig külön gratulálni szeretnék az edzőjüknek. Tetszett az a szenvedély, és szervezettség amit láttam, remek tervük volt a meccsre, ami bevált. Nem volt sok lehetőségük, de a kapu előtt nagyon veszélyesek voltak, és amikor esély adódott, akkor mindig előrefelé játszottak.” – Fogalmazott a 49 esztendős szakember, akit azért bőven bosszanthat az a tény is, hogy 2011 óta először fordult elő az Atléticóval, hogy harmadosztályú csapat búcsúztatja a Király-kupából.