Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: A szurkolóknak és Simeonénak is üzent a klub egyik első embere!

Természetes, hogy megviselte a “matracosokat” a Cultural Leonesa elleni kínos kupa-blama, hiszen még az Atlético Madrid ügyvezetője, Miguel Gil Marin is reagált egy hosszabb levéllel a kiesésre, elsősorban a szurkolóknak üzenve, és továbbra is támogatva Diego Simeone munkáját. 

Gil Marin (balra) Simeoe társaságában (Kép: as.com)

“Nehéz bármit is mondani a vereségre, hiszen senki nem várta ezt az Atléticótól. Tökéletesen átérzem és megértem a szurkolók csalódottságát. Megfogalmazni sem tudjuk, hogy az elmúlt meccsek eredményei után mit is érzünk a klubnál. Vállaljuk a felelősséget, és át fogjuk értékelni a szakma stábbal valamint a játékosokkal közösen a kialakult helyzetet. Biztos, hogy még keményebben és még egységesebben fogunk dolgozni a továbbiakban.

Jogosak a kritikák, melyeket a Leonesa elleni meccs után kaptunk, de nem szabad, megkérdőjeleznünk azoknak a személyeknek a szerepét, akik segítették, hogy az elmúlt évek során az Atlético idáig eljuthasson: Az elmúlt évtizedben számos döntőt játszottunk, 9 trófeát nyertünk, és Európa legjobb csapatai közé emelkedtünk. Az én feladatom az is, hogy az elmúlt évek munkáját védelmezzem.

Mindenkitől, aki a klubnál dolgozik, továbbra is elvárható a szükséges elkötelezettség a jobb eredmények iránt. A szurkolóktól pedig, bizalmat kérek, higgyék el, hogy a csapat a lehető legmegfelelőbb választ fogja adni a rossz eredményekre. Meggyőződésem, hogy így lesz!” – Fogalmazott a sportvezető.