Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dybala távozása egy “hajszálon” múlt

Ahogy arról a nyáron mi is beszámoltunk Paulo Dybalát a Juventus támadóját, konkrétan egy lépés választotta el attól, hogy a Tottenham játékosa legyen, erről és maradásának okairól beszélt.

A Spurs akkori 66.4 millió fontos ajánlatát a Serie A gigász elfogadta, ám ekkor jött Maurizio Sarri és minden megváltozott.

“Igen ,nagyon közel álltam a távozáshoz. A klub is így gondolta, tudtam róla. Ám kivártunk az utolsó pillanatig, hogy ebbe belemenjünk és most mégis itt vagyok.”

“Még 2 év van hátra a szerződésemből, ez nem kevés, ám nem is olyan sok.  Meglátjuk, hogyha ez lejár mit szeretne a csapat, azt, hogy maradjak, vagy esetleg azt, hogy távozzak.”

“Ez a klub döntése lesz. Ezeket sokszor nehéz elfogadni, de a dolgok pillanatok alatt változnak.”

“De nagyon jól bánnak velem. Nagyon boldog és magabiztos vagyok jelenleg. Sarri érkezése nekem rengeteget segített. Ő volt az oka annak, hogy végül maradtam , ugyanis ő a csapatnál akart tudni. Erőt adott akkor nekem amikor én azt sem tudtam mit hoz a holnap. Foglalkozik azzal, hogy kihozza belőlem a legtöbbet.”

Dybala teljesítménye Sarri alatt eddig igen meggyőző, minden sorozatot figyelembe véve 26 mérkőzésen 11 gólnál és 10 gólpassznál jár és az olasz mester alapemberként számol vele.