Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Közel-Keletre igazolt a Sevilla rutinos játékosa – HIVATALOS

Az évad végeztével biztosan elhagyja a Sevilla csapatát a megbízható argentin középpályás, aki a minap elkötelezte magát új klubjához…

A Szaúd-arábiai Al-Shabab gárdája megerősítette, hogy a következő idénytől kezdődően hároméves szerződést kötött a Sevilla csapatát elhagyó Éver Banegával.

A 65-szörös argentin válogatott középpályás 2014 óta szolgálja a sevillai alakulatot, menet közben tett egy egyéves kitérőt az olasz Interhez, minden sorozatot figyelembe véve már több mint 200 mérkőzést játszott a csapat színeiben. A Sevillát megelőzően 2008 és 2014 között a Valencia labdarúgója volt, ahonnan többször hazájába, ill. az Atlético Madridba volt kölcsönadva.

A 31 éves játékmester tehát jó néhány év után hagyja maga mögött a spanyol bajnokság (La Liga) mezőnyét és készül Ázsiába szerződni a jelenleg hazája bajnokságában 9. helyen álló együtteshez. A szakértők szerint nem elképzelhetetlen, hogy az újonnan megkötött, három évre szóló megállapodás után Banega hazájába fog visszatérni, és onnan vonul majd vissza.