Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: ismét pontokat hullajtott az Inter – Videóval

Az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában vasárnapi ebédidőben rendezték az Inter – Cagliari mérkőzést, amelyen mindkét csapat számára nagyon fontos lett volna begyűjteni a három pontot.


Az Inter két döntetlen után igyekezett javítani és nyomás alatt tartani a Juventust, míg a Cagliari a kiváló szezonrajt után pocsék formába került, és ebből a gödörből próbáltak volna kimászni egy “kék-feketék” elleni idegenbeli győzelemmel. A találkozón inkább a hazaiak akarata érvényesült, azonban igazán komoly lehetőséig nem sikerült eljutniuk. A 29. percben mégiscsak megérkezik a vezető találat, a Manchester Unitedtől érkező Ashley Young első mérkőzésén gólpasszal kezd, a remek beadását ugyanis Lautaro Martinez tudta a kapuba bólintani gyönyörűen. Az első játékrész már több izgalmat nem tartogatott.

A második félidőben is az Inter akarata érvényesült inkább, Lukaku és Sensi előtt adódott gólszerzési lehetőség, de egyikőjüknek sem sikerült betalálni. Ez meg is bosszulta magát, hiszen a 78. percben egyenlít a Cagliari a korábbi Inter játékos, Nainggolan révén, aki a kígyótérről eresztett el egy lövést, ami útközben irányt váltott, így Handanovic tehetetlen volt. A hazaiak ezt követően nem tudtak felpörögni, így sorozatban harmadik döntetlenjüket érték el, amely lehet, hogy könnyen a bajnoki címükbe is kerülhet. Sőt egyik legjobbjukat is elveszítették, ugyanis Lautaro Martinez a kiállítás sorsára jutott. A vendégek pedig önbizalom növelő döntetlent értek el egy nehéz terepen.

Inter – Cagliari 1-1 (1-0)
Játékvezető: G. Manganiello, Helyszín: Stadio Giuseppe Meazza (San Siro)
Gólszerzők: L. Martinez (29′) ill. Nainggolan (78′)
Kiállítva: L. Martinez (90+4′)

A forduló további mérkőzései
Péntek:
Brescia – AC Milan 0-1

Szombat:
Spal – Bologna 1-3
Fiorentina – Genoa 0-0
Torino – Atalanta 0-7

Vasárnap:
15:00, Parma – Udinese
15:00, Sampdoria – Sassuolo
15:00, Verona – Lecce
18:00, AS Roma – Lazio
20:45, Napoli – Juventus

A bajnokság jelenlegi állása