Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A svéd harmadosztályból igazolt az Újpest – hivatalos

A magyar bajnokság jelenleg hatodik helyén álló Újpest hivatalos oldalán jelentette be, hogy Svédországból igazoltak középpályást. 

Forrás: ujpestfc.hu

Az Újpest bejelentette, hogy leigazolta Moussa Corso Traoré a svéd harmadosztályú Vasalunds IF együttesétől. A még csak 21 éves guineai születésű középpályás a tavaszi idényben még kölcsönben szerepel a csapatban, melyet a nyáron véglegesíthet a klub. A játékos már átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, illetve a papírmunkán is, majd boldogan nyilatkozott az Újpest hivatalos oldalának.

„Egy nagy álmom vált azzal valóra, hogy csatlakozhattam ehhez a klubhoz. Már egy ideje szerettem volna egy új szintre lépni és hála az Istennek, ezzel az újpesti lehetőséggel ez most megadatott. Európában eddig svéd alsóbb osztályú csapatoknál játszottam, így ez most igazi előrelépés számomra. Szeretnék sokat fejlődni és idővel a legjobb Európában játszó, afrikai játékosok egyikévé válni.”

Traoré a 15-ös mezszámban fog majd pályára lépni. A középpályás az Újpest harmadik téli igazolása Bacsa Patrik és Andreias Calcan után.