Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola az egekig magasztalta a Liverpoolt

Pep Guardiola bár elégedett a Manchester City teljes eddigi teljesítményével a szezonban, mégis úgy gondolja, hogy a Liverpool egyszerűen “fenomenális”, és meg fogja nyerni a bajnokságot.

Forrás: Sky Sports

A Liverpool már 16 ponttal vezeti a bajnokságot a Manchester City előtt, és egyre inkább úgy tűnik, hogy Pep Guardiola gárdája ebben az idényben alul marad a versenyben Klopp együttese ellen. A spanyol tréner mindezt már most elismerim és véleménye szerint a Liverpool jelenleg egy külön szintet képvisel, és meg van győződve arról, hogy más bajnokságokban is ugyanez lenne a helyzet.

“Nyilvánvaló, hogy a Liverpool a Premier League bajnoka lesz a szezonban, ahogy Spanyolország, Olaszország és Németországban bajnoka is lenne. 23 mérkőzésen 22 győzelem és egy döntetlen után mindenütt bajnokok lennének. A Liverpool fantasztikus, fenomenális és megállíthatatlan, tehát ezt el kell fogadnunk és tanulnunk kell tőlük.”

Bár nyilván még nagyon sok minden történhet a szezon hátralévő részében, a Liverpool lendülete megállíthatatlannak látszik, és egyre valószínűbb, hogy az idény végén ők emelik majd magasba a bajnoki trófeát.