Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: Neymar Kobe Bryantre emlékezve “ünnepelt” – VIDEÓVAL

A francia bajnokságot utcahosszal vezető Paris Saint-Germain rangadót játszott az erős középcsapatnak számító Lille otthonában. Szemlátomást a párizsiak továbbra is ihletett formában játszanak, ez pedig akár egy jó tavaszi BL-menetelést is előjelezhet számukra.

Thomas Tuchel tanítványai a laikus rajongó számára s örömteli módon éppen csak annyit adnak ki magukból, hogy ne fáradhassanak el a tavaszi hajrára. Tegnap este a büszke és igazi vezéregyéniségként tündöklő Neymar volt a hős. A 27 éves brazil légiós a duplájával egymaga győzte le a Lillet. Igaz, a második gólja büntetőből született, azt pedig Kylian Mbappé harcolta ki egy kézre pöckölt labdával.

A tegnapi nap szomorú híre volt, hogy elhunyt az NBA történetének egyik legsikeresebb alakja, a már korábban visszavonult Kobe Bryant. A nagy futballrajongó kosárlabdázónak pedig Neymar a csodálója volt, így nem túl meglepő módon igyekezett is róla megemlékezni. A második gólját követően a huszonnégyes számmal ünnepelte magát, és állított emléket idoljának.

Lille OSC – Paris Saint-Germain 0:2 (0:1)
G.: – ill. Neymar (28., 52.-büntetőből)

A meccs összefoglalója:

A bajnokság állása:

A góllövőlista élmezőnye: