Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: “A Real most az élen áll, de szerencséje is van!”

Az FC Barcelona korábbi trénere, Carles Rexach elmondta rövid, de lényegretörőbb véleményét arról, hogy mit gondol a Real és a Barca idei versengéséről a La Ligában.

Carles Rexach (Kép: marca.com)

“A Real Madrid most jó sorozatban van, a Barca előtt áll a tabellán, de legutóbb is csupán 1:0-ra nyert a Valladolid ellen. Szerencséjük volt, és nem először idén.” – Idézi a jelenleg a Barca megfigyelőjeként dolgozó 73 esztendős szakembert a Marca.

“Biztos vagyok benne, hogy egyik csapat sem fog idén könnyen bajnokságot nyerni!” – Tette még hozzá Rexach, majd elmondta még azt is, hogy miként látja a Barca jelenlegi helyzetét, Valverde menesztése, vagy Suárez sérülése után.

“A hirtelen változások sokszor csak látszólagosak. Nem egyszerű gyorsan megváltoztatni a dolgokat, már csak azért sem, mert a játékosoknak is alkalmazkodniuk kell az újhoz… A Barca igazi problémája? Sokat birtokolják a labdát, de nem tudnak gólt szerezni, még csak szerencséjük sincs. Ráadásul Luis Suárez megsérült, akinek a pótlását meg kell oldani. Mégsem értem, mi ez a kapkodás, sietség, hogy új csatárt kellene igazolni. Ott van Antoine Griezmann, akit csak Suráez pozíciójába kellene állítani, és minden mehetne tovább.”