Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rivális szélsőjét igazolta le a Napoli – HIVATALOS

A hangzatos érkezők mellett a keddi napon egy távozót is elkönyvelhettünk az Inter csapatánál, aki a közvetlen rivális Napoliban folytatja pályafutását…

A Napoli csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy kölcsönben megszerezte az Inter együttesében kevesebb lehetőséghez jutó szélső, Matteo Politano játékjogát. Az üzlet vásárlási opciót is tartalmaz, olasz lapinformációk szerint ennek összege nagyjából 23-25 millió euró környékére tehető.

A 26 esztendős szélső másfél évvel ezelőtt igazolt át a Sassuolótól a Nerazzurrihoz, összességében a milánói gárda színeiben 63 pályára lépést vállalt, ám amíg a tavalyi kiírásban abszolút alapembernek bizonyult, addig a 2019-2020-as idényben Antonio Conte már kevésbé számolt vele a kezdőcsapatban, a kevesebb játékperc pedig a teljesítménye romlásához, majd végül a januári elengedéséhez vezetett.

A háromszoros olasz válogatott Politanót korábban az AS Roma szerette volna megszerezni, végül azonban a Juventus hétvégi legyőzésével tetszhalott állapotából feltámadó Napoli lett a befutó az érte folyó versengésben. A Gennaro Gattuso által irányított Partenopei három vereség után javított és kapaszkodott fel a még mindig vállalhatatlan tizedik helyre az olasz bajnokság (Serie A) húszcsapatos mezőnyében.