Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a világbajnok csatár újra Londonban válthat

A Sky beszámolói szerint az olasz Internazionale csapatának sem sikerülhet azért minden a januári átigazolási időszakban. Állítólag a világbajnok Olivier Giroud elhagyja a Chelsea-t, de nem a milánóiak kedvéért, hanem a városi rivális Spurs-höz igazolna.

Olivier Giroud még mindig a világ egyik legjobb és legértékesebb cserejátékosa. A 33 éves támadó éppen két évvel ezelőtt hagyta el az általa még mindig szeretett Arsenalt, a rivális Chelsea-ért. Úgy tűnik, hogy a „Kék” időszaka is lejáróban van. És a jelek szerint Giroud imádja Londont. Lévén ősszel aligha véletlenül, de összekötötték a West Hammel is.

Most pedig arról a Tottenhamről szólnak a hírek, akikhez némi elkölteni való pénzmag állt, Christian Eriksen eladását követően. Ráadásul Giroud-ra nem kis feladat várna a „Sarkantyúsok” mezében: neki kellene pótolnia a sérült Harry Kane-t.

Giroud szerződése a Chelsea-nél (ahol ebben az idényben hét meccsen mindössze egy gól a mérlege) a nyáron lejárt, így alighanem már egy kerek 10 millió eurós ajánlat is meggyőzné a feleket az üzlet nyélbeütéséről.