Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási hajrá 2020: a téli átigazolási időszak utolsó órái élőben!

Percről percre frissülő cikkünk egész nap élő közvetítést kínál a labdarúgás világát megmozgató transzferhajráról. Nálunk senki nem fog lemaradni a hivatalos bejelentésekről és pletykákról. A teljes élményhez ne felejtsd el néha megnyomni az F5 billentyűt, vagy kattints a FRISSÍTÉSRE!

21:50 HIVATALOS Az egykori Manchester United nevelés, a még mindig csak 26 éves Ravel Morrison két és fél évre írt alá a Middlesbrough-hoz. A ‘Boro eséllyel pályázik a feljutásra a Premier League-be. Morrison a Sheffield Unitedet hagyta el.

21:45 HIVATALOS Ritkán vesz nem portugál játékost a Wolverhampton együttese. A “Farkasok” a harmadik ligás Rochdale hősét, a 17 esztendős Luke Mathesont igazolták le. A fiatal játékos ősszel gólt lőtt a Manchester Unitednek a Ligakupában. Igaz, még így is “Vörös Ördögök” jutottak tovább.

21:43 HIVATALOS Az FC Barcelona a Trincao-ügylet keretében átadta Abel Ruizt (Barca B) a Braganak. A kölcsönben elpasszolt játékos a nyártól 8 millió euróért cserébe végleg a portugál klubé lehet.

21:39 A hírek szerint a Manchester United már csak azért is venni akar egy közepesen ismert csatárt. Az áldozat a korábban a Watfordban is megforduló Odion Ighalo lehet, aki manapság Kínában keresi a betevőt.

Tudtad-e? Matheus Fernandes a tizenkettedik olyan játékos lesz, aki a Palmeiras és az FC Barcelona mezét is magára húzhatja. A Bragatól megszerzett Trincao pedig a Barca történetének kilencedik portugál légiósa.

20:31 HIVATALOS Az utolsó pillanatban bankot robbantott a Bayer Leverkusen is. A német klub a Vitoria Guimaraesnek fizetett ki 18 millió eurót, mégpedig a Burkina Faso-i válogatott Edmond Tapsobaért. A 20 éves védőt 2025. nyaráig szerződtették.

20:13 HIVATALOS Marko Pjaca most már tényleg hivatalosan is elhagyta a Juventus-t. De csak kölcsönbe!

19:49 HIVATALOS Az AC Milan visszarendelte az uruguayi válogatott Diego Laxalt a Torinotól. Nem vennénk rá mérget, hogy ma nem kerül újra kölcsönbe a 26 éves középpályás.

:37 HIVATALOS Csak ma sikerült pótolnia a japán Minaminot (Liverpool igazolt) a Red Bull Salzburgnak. Az osztrák gárda a Basel tehetséges balszélsőjét, Noah Okafort igazolta le. A svájci válogatott játékos idén lesz 20 éves, de máris 2024-ig sikerült elköteleznie magát a salzburgiakhoz. Ára 11,2 millió euró volt.

19:26 HIVATALOS Igazi vándormadarat fogott be a SPAL. A ferrarai kiscsapat a bosnyák Ervin Zukanovic-ot igazolta le a szaúdi Al Ahlitól. A 32 éves védőnek a SPAL már a tizenhatodik profi klubja (és a hatodik olasz).

19:11 HIVATALOS Emre Can visszatért a Bundesligába! A német válogatott középpályás a Borussia Dortmundot választotta, miután hosszú szenvedés után a Juventus elengedte őt.

19:05 HIVATALOS Remek üzletet kötött a Borussia Dortmund együttese. A peremember Jacob Bruun Larsen 9 millió euróért cserébe a Hoffenheim játékosa lett. A dán szélső 2024. nyaráig írt alá a kék-fehér klubhoz.

18:43 HIVATALOS A Manchester City spanyol balhátvédje, Angelino a tavaszt kölcsönben tölti. Igaz, nem adta sokkal alább az angol bajnoknál, lévén a német listavezető RB Leipzignél próbálja meg belökni pályafutása szekerét.

Tudtad-e? Jelenleg ezek a világ legértékesebb klubjai (Forrás: Transfermarkt.de)

18:27 HIVATALOS Az osztrák válogatott Stefan Ilsanker a RB Leipzigtól az Eintracht Frankfurthoz igazolt. A 30 éves középpályás mindössze 500 ezer eurójába került utóbbi klubnak.

18:21 Egyelőre a szezon végéig szól Gianluigi Buffon szerződése a Juventus-szal, ám állítólag még egy idényre aláírhat a torinóiakkal. “Gigi” ügynöke, Silvano Martina szerint április környékén dőlhet el a kérdés.

18:03 HIVATALOS A szlovák válogatott Lukas Haraslin az olasz Sassuolo játékosa lett. A Slovan és a Parma neveltje. Aktuális munkaadója, a lengyel Lechia Gdansk kölcsönbe adta a Sassuolonak, nyári vásárlási opcióval.

17:52 Tényleg lezárult a Cavani-saga mára…

“Rosszabb dolgok is vannak az életben, minthogy az embernek a PSG-ben kell maradnia.”Thomas Tuchel, a párizsiak vezetőedzője.

17:43 A második ligás Hull elfogadta a West Ham United ajánlatát Jarrod Bowenért, a vételár 18 millió font lehet. A “Kalapácsosoknak” már csak a játékost kell meggyőzniük.

17:19 Gianluigi Donnarumma az utolsó félévét töltheti az AC Milanban. Az olasz válogatott kapus menedzsere, Mino Raiola nem tudta kisajtolni a vágyott 6 millió euró/éves fizetést a piros-feketéktől. Donnarumma a nyáron 60 millió euróért távozhat.

17:11 Kijött a Real Madrid hétvégi, Atlético Madridelleni meccskerete. Bizony, bizony: nincs ott Gareth Bale. Vajon még ma távozik?

17:00 HIVATALOS A korábban a Manchester Unitednél nevelkedett James Chestert az Aston Villa a másodosztályban szereplő Stoke Citynek passzolta le. A korábbi walesi válogatott védő feladata az lesz, hogy segítse a “Fazekasokat” a kiesés elleni harcban.

16:44 Sung-yong Ki szerződést bontott a Newcastle Uiteddel. A 31 éves dél-koreai középpályás egyetlen PL-meccsen lépett pályára a szezonban.

16:25 Mindeközben: Cristiano Ronaldo a hónap legjobb játékosa lett a Serie A-ban!

Tudtad-e? Jelenleg ők a világ legértékesebb játékosai (Forrás: Transfermarkt.de)

16:13 HIVATALOS A dán Esbjerg kölcsönvette a Reading kapusát, Vito Mannonet. A 31 éves hálóőr egykor az Arsenal reménysége volt, de oha nem tudta megvetni a lábát egyik angol klubja kapujában sem.

16:08 HIVATALOS A 33 éves japán veterán, Kejszuke Honda a brazil Botafogoban folytatja pályafutását. A korábbi Milan középpályás legutóbb a holland Vitesse alkalmazásában állt.

15:59 A Chelsea menedzsere nem csak azt árulta el ma, hogy Giroud nem megy sehova, de Dries Mertens sem érkezik a Napolitól.

15:26 A Manchester United ma nagy fogása: Nathan Bishop

15:20 HIVATALOS És ha már Hertha: Dárdai Pál irányítása alatt fontos játékos volt Davie Selke, ám Jürgen Klinsmannak már annyira sincs rá szüksége, Covic-nak volt. A korábbi utánpótlás válogatott csatár a Werderhez került kölcsönbe. Másfél szezonra!

15:17 HIVATALOS Lipcséből igazolt csatárt a megvastagodott Hertha! A berliniek 15 milliót fizettek az RB Leipzignek a brazil Matheus Cunhaért. A 20 éves csatár 2024-ig írt alá a Herthahoz.

15:07 Ismeretlen kapus a Manchester Unitedben! A harmadik ligás, kiesőzónás Southend portását, Nathan Bishopot vette meg  Ole Gunnar Solskjaer. Bishop kapott gólátlaga három feletti, a Unitednél mégis láttak benne fantáziát. A 20 éves kapus két és féléves szerződést kapott az Old Traffordon.

15:02 “Llrois az új igazolásunk.” – ezt nyilatkozta ma José Mourinho, utalva arra, hogy a Spurs csapatkapitánya, Hugo Lloris hosszú könyöksérülés után alig egy hete visszatért a kapuba.

14:55 Az FC Barcelona leigazolta az “új Cristiano Ronaldot”! 

14:52 A Chelsea menedzsere, Frank Lampard ma bejelentette, hogy hiába a komoly érdeklődés iránta, Olivier Giroud kitölti a szezon végéig érvényes szerződését a Stamford Bridge-en.

Tudtad-e? A világ egyik legjobb szabadúszójának számít Nikolics Nemanja. A korábbi magyar válogatott decemberben elköszönt a megújuló Chicago Fire-től, ám egyelőre nincs új csapata. Nikot nem szorítja az idő, lévén bármikor bárkivel megállapodhat, akár tavasszal is. Persze örülnénk, ha a Crystal Palace hamarosan bejelentené a szerződtetését.

14:25 A Spurs-nél José Mourinho egyáltalán nem számol a kenyai Victor Wanyamaval. A kőkemény védekező középpályás még ma aláírhat régi klubjához, a Celtic-hez.

14:09 HIVATALOS A korábbi U21-es holland válogatott csatárral, Richairo Zivkovic-csal erősítette meg keretét a Sheffield United.

13:40 Bár azt hihettük, hogy Minamino és Haaland távozásával akár ő is több lehetőséget kaphat a Red Bull Salzburgban, végül Smail Prevljak is a távozás mellett döntött. A bosnyák csatár a belga Eupennél fog kölcsönben szerepelni.

13:38 HIVATALOS Az eddig Kínában csellengő Yannick Carrasco tényleg visszatért az Atlético Madridba! Egyelőre kölcsönben, az idény végéig.

13:34 Amerikai válogatott védőt venne az AC Milan. Antonee Robinson az Everton akadémiájának növendéke, tavaly nyár óta pedig a Wiganben fejleszti magát. A Championshipben szereplő gárda alapembere, 22 évesen hosszú távú megoldás lehet a San Siroban.

13:32 A Lazio korábbi albán csatára, mostanság pedig sportigazgatója, Igli Tare személyesen repült Londonba, hogy meggyőzze Olivier Giroud: világbajnokként igazán méltó választás lenne számára Rómába való költözés.

13:22 A Bajnokok Ligája indulásra hajtó Leicester ligán belülről szeretné megoldani a védelem erősítését: Ryan Bennett (Wolves) már orvosin van a Citynél!

13:19 Ole Gunnar Solskjaer saját maga jelentette be, hogy a Manchester United már nem fog új csatárt venni januárban!

13:16 ITT írtuk meg mi is, hogy kivel is erősítette meg ma fiatalos keretét az Arsenal együttese!

13:15 HIVATALOS Brazil védővel erősített a Serie A-ban csak vergődő Fiorentina!

13:11 Francia válogatott középpályás unhatja meg a légióskodást! RÉSZLETEK!

13:03 Ahogy azt már a portálunk is megszellőztette: az FC Barcelona szerződtette a Braga tehetségét, Trincaot. A 20 éves támadó 31 millió euróért cserébe szerződik a Camp Nou-ba. A játékos júliusban csatlakozik a Barca keretéhez, amelyhez 2024-ig kötelezte el magát.

13:01 Bár a fogadóirodáknál az egyik legbiztosabb odds-ként tartják számon, mégsem valószínű Gareth Bale távozása a Real Madridtól:

“Nem tervezzük Bale eladását”

Zinedine Zidane.

12:15 Kevin-Prince Boateng újra csapatot válthat! A ghánai veterán most éppen a Fiorentinat hagyhatja el, mégpedig a török Besiktas kedvéért.

11:41 HIVATALOS Az Arsenal a szezon hátralévő részére kölcsönvette a Southampton Eb-győztes portugál védőjét, Cédric Soarest.

11:28 HIVATALOS Innen már nincs visszaút! Ianis Hagi új főnökével, Steven Gerrarddal és a Rangers mezével pózol!

11:18 MÉLY LEVEGŐ! A Sky Sports skóciai verziója igazi bréking nyúzként közli: a reptéren látták a Glasgow-ba érkező Ianis Hagit! A román tehetség a Genktől szerződött a Rangers-höz. Sajnos, vagy sem, a tetszhalott állapotban leledző skót futball számára ez hatalmas fegyvertényt jelent…

11:15 A Premier League-ben a kiesés ellen küzdő Bournemouth elhajtotta a Manchester Unitedet. A “Vörös Ördögök” állítólag a norvég válogatott támadót, Josh Kinget vették volna meg a kiscsapattól. Azért még mindent nekik sem szabad.

Tudtad-e? Mindenidők legdrágább téli átigazolását két évvel ezelőtt az FC Barcelona követte el. A katalánok 145 millió eurót fizettek a brazil Philippe Cutinhoért, aki ezután gyorsan megbukott a Camp Nouban. Manapság a Bayern München játékosa.

11:06 HIVATALOS A középpályára igazolt a fantasztikus Atalanta. A bergamoiak a vásárlási opcióval vették kölcsön a Nice kameruni válogatott játékosát, Adrien Taméze-t.

11:04 HIVATALOS Korábbi Barca-tehetséggel erősít tavaszra a Genoa. A piros-kék mezes klub Torinotól kölcsönzi ki Iago Falque-t. A 30 éves támadónak egyébként lejár a szerződése a “Bikákkal” a nyáron, tehát most kell meggyőznie új klubját a marasztalásáról.

10:58 A Sky Sports szerint Olivier Giroud és a Chelsea is meg tudott állapodni a Tottenhammel. A világbajnok francia támadónak a Spurs már a harmadik londoni klubja lesz, lévén angliai pályafutását az Arsenalban kezdte.

10:35 A megunt Marko Pjacat egészen a belga bajnokság szenvedő óriásáig üldözheti a Juventus. RÉSZLETEK!

10:26 A L’Équipe már kész tényként közölte a reggeli címlapján: Édinson Cavani marad a Paris Saint-Germain-ben!

10:08 Klubrekord Sheffieldben! A Premier League nyolcadik helyén büszkélkedő United 26 millió eurót fizetett Sander Berge leigazolásáért! A norvég védekező középpályás a belga Genktől érkezett, és egészen 2024-ig lehet az angol újonc játékosa.

10:02 Fiatal talentumot vett a Monaco! A “Hercegségbeliek” az Auxerre U19-es válogatott védőjét, Jean Marcelint szerződtették, nem kevesebb, mint 10 millió euróért. A 19 éves játékos 2024-ig kötelezte el magát az ASM-hez.

09:57 Korábbi argentin válogatott kerettaggal erősít az Inter Miami. Az MLS-ben idén debütáló együttes remek erősítéseket végez. A 25 esztendős Jorge Nico Figal egyelőre ismeretlen feltételekkel igazolt a floridaiakhoz, mégpedig az Independiente csapatától.

09:54 Ezen a télen a Bayern München sem szórja a pénzt. Állítólag a bajoroknak nem is tetszik, hogy az Atlético Madrid sokat kér Thomas Lemar szolgálataiért. RÉSZLETEK!

09:47 HIVATALOS A korábbi 92-szeres ír válogatott Aiden McGeady elhagyja a Sunderlandet, és a szintén angol másodosztályú Charltont fogja erősíteni, de csak kölcsönben.

09:42 HIVATALOS A Viktoria Plzen 6,5 millió euróért tudta eladni válogatott támadóját,  Michael Krmenciket a belga Club Brügge-nek. A kék-feketék 2023. nyaráig láncolták magukhoz a 26 éves támadót.

09:20 Albán védőt venne a mai nap eddig sláger csapata, a bukdácsoló Napoli. Az olasz együttes Marash Kumbullat vásárolná meg a Hellas Veronától. A vételár 25 millió euró lenne a 19 éves védőért!

09:10 Csak úgy mellékesen: BABOS TÍMEA a pályafutása 3. Grand Slam trófeáját gyűjtötte be párosban! GRATULÁLUNK!

09:08 Van egy olyan érzésünk, hogy a nap legkapósabb játékosa Édinson Cavani lehet. A PSG sztárja az MLS-be is eligazolhat, de akár az Atlético Madridban is kipróbálhatja magát. Sőt, még Frank Lampard is vele erősítené meg a Chelsea csatársorát!

09:05 Nem igazi transzferablak az, ahol ne szólnak minden ötödik hír Paul Pogba Manchester Unitedtől való távozásáról. Most sincs ez másként!

09:03 HIVATALOS Megszabadult mellőzött védőjétől az AC Milan! Ricardo Rodriguez kölcsönbe került Hollandiába.

08:59 A Napoli két lengyel csillaga, Arka Milik és Piotr Zielinski szerződésének meghosszabbításán dolgozik. Mindkét játékosnak 2021. nyaráig van érvényes kontraktusa a San Paoloban.

08:34 “Az elsődleges célom maradni a Manchester Unitedben. De minden másfajta megoldás is érdekel.”Nemanja Matic arról, hogy meghosszabbítja-e lejáró szerződését az Old Traffordon.

08:22 A Deadlineday alkalmából egymással fog csatázni a brazil támadó, Willian José kegyeiért a Manchester United és a Tottenham Hotspur. A 28 éves játékost akár 30 millió euróért is értékesítheti a Real Sociedad.

08:02 Belga középpályás tehetséggel erősítene az AC Milan. A piros-feketék az Anderlecht játékosát, a 20 éves Alexis Saelemaekers-t igazolnák le. Az utánpótlás válogatott focista szerződése 2022-ig érvényes a brüsszeliekkel, kivásárlási ára pedig 10 millió euró körül lehet.

07:40 Az olaszok még mindig Christian Eriksen Inter általi, áron aluli megszerzését ünneplik. A Corriere della Sera arról cikkezik, hogy a dán karmester érkezése akár a milánóiak bajnoki címét is jelentheti. Persze érdemes hozzátenni, hogy ez a balos napilap egész Olaszország legnagyobb példányszámban eladott sajtóterméke, székhelye pedig Milánó.

07:33 Két évvel távozását követően, visszatérhet az Atletico Madrid belga szélsője, Yannick Carrasco!

07:33 SZENZÁCIÓ! Állítólag visszatérhet az aktív játékhoz az elvileg 2018-ban visszavonult Giuseppe Rossi. A korábbi olasz válogatott támadó szülőhazájában, az Egyesült Államokban szeretne újra pályára lépni. A sérülékeny csatár a Real Salt Lake illetékeseit próbálja meggyőzni alkalmasságáról.

07:27 Az FC Barcelona még ma bejelenti Matheus Fernandes érkezését a Palmeiras-tól. A brazil középpályás 7+4 millió euróért igazol a katalánokhoz, akik egyből kölcsön fogják őt adni a Valladolidnak az elkövetkezendő félévre. Bejelentés hamarosan várható, lévén a 21 éves játékos a közösségi médiában már elköszönt a Palmeiras drukkereitől.

07:15 A Juventus-ban csalódott Emre Can a Borussia Dortmundhoz tart. A német válogatott középpályás 30 millió eurót is megérhet a hírek szerint.

07:10 Kínából vett volna csatárt az FC Barcelona! Aztán mégsem…

07:03 Az olasz “transzfermindentistudóatyaúristen” Gianluca Di Marzio szerint Olivier Giroud ki fogja kosarazni a londoni kérőit, és a Bajnokok Ligája szereplésre hajtó Laziohoz fog szerződni. Érdekes gondolat, amelyet egyébként a Corriere dello Sport is lehozott a címlapján!

06:57 Luis Suárez további négy hónapig harcképtelen lesz. Szinte biztos, hogy az FC Barcelona még az utolsó napon végrehajt egy olyan transzfert, mint a tavalyi “terrorcselekmény”, Kevin-Prince Boateng szerződtetése.

Sajnos nem állunk túl jól légiós téren továbbra sem. Januárban eddig egyetlen magyar játékosért sem fizetett külföldi klub. Szlovák légiósokért pedig kiadtak 25 millió eurót is. A leginkább figyelemre méltó “magyaros” transzfer Nagy Dominik Panathinaikosz kölcsönszerződése.

06:48 HIVATALOS Dzsudzsák Balázs egykori Dinamos csapattársa, Fedor Szmolov a spanyol Celta Vigonál fogja kipróbálni magát, kölcsönben. Egyelőre nem tudjuk, hogy miként láttak benne fantáziát a galiciaiak, lévén Szmolov idén 19 tétmeccsen mindössze négyszer volt eredményes a Lokomotiv Moszkvában.

Az idei tél öt legdrágább átigazolása:
1. Bruno Fernandes (Sporting -> Manchester United, 55 millió euró)
2. Dejan Kulusevski (Atalanta -> Juventus, 35 millió euró)
3. Reinier (Flamengo -> Real Madrid, 30 millió euró)
3. Steven Bergwijn (PSV Eindhoven -> Tottenham, 30 millió euró)
5. Krzysztof Piatek (AC Milan -> Hertha, 27 millió euró)

06:32 HIVATALOS Hosszabbított a Liverpool walesi tehetsége. Morgan Boyes további két idényre kötelezte el magát a “Vörösökhöz”. A 18 éves csatár nemrég mutatkozott be a nagyok között, mégpedig az Aston Villa elleni emlékezetes Carabao Cup meccsen. Boyes alapember a Premier League 2-ben vitézkedő U23-as gárdában.

06:10 A L’Éqipe szerint akár még ma leléphet Édinson Cavani a PSG-től. Ha minden igaz, a célállomása pedig Madrid lesz! Az uruguayi állítólag egy “matracon” pihenné ki az ősz párizsi szenvedéseit.

06:05 HVATALOS Hiába játszotta végig az előző hónapokban a Genoában, az egyik legtehetségesebb román kapus, Ionut Radu ismét új klubnál lesz kénytelen bizonyítani. Nevezettet az Inter, mint anyaklub (vagy apa?) a Parmának adta kölcsön.

06:02 HIVATALOS Az AC Milanban nevelkedett Andrea Petegna megvásárlásával építi a jövőt a Napoli együttese. A verőember kinézetű 190 centis csatárért 17 millió fizettek a nápolyiak a SPAL-nak. Petagna a tavaszt még a kiscsapatban tölti, és csak nyáron érkezik a San Paoloba.

06:01 HIVATALOS Korábbi utánpótlás válogatott csatárt szerződtetett a Real Madrid! A 23 éves Marc Gual a Sevillától érkezik kölcsönbe a fővárosiakhoz, és a tavaszt a Castillaban fogja tölteni. Gual az elmúlt fél szezont a második ligás Gironában húzta le.

06:00 Köszöntjük Kedves Olvasóinkat a méltán népszerű átigazolási hírfolyamunkkal! gy kis szemezgetni való az elmúlt este eseményeiből: Paco Alcácer hiába érezte jól magát a Bundesligában, mégis visszatért a spanyol bajnokságba. Mégsem kell új csatár a Barcelonának? Játékosmozgás a Spursnél. Kiéleződött a verseny Olivier Giroud-ért! A Hertha a január egyik legnagyobb nyertese! Tovább bővült a wolverhamptoni portugál kontingens!

FONTOS: transzferablak az öt topliga esetében (angol, francia, német, olasz, spanyol)
egyaránt 23:00 órakor zárul. A török piac szintén ma zárul. A portugál bajnokságba
még február elsején is lehet regisztrálni újonnan vásárolt játékosokat. Az orosz, kínai
és a magyar átigazolási idény még februárban is dübörögni fog.