Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FIFA 20 Future Stars – Hihetetlen a keret!

Nézzük, kiket gondolnak a játékkészítők elég tehetségesnek ahhoz, hogy bekerüljenek a legtehetségesebbek közé. Meglepetések akadnak bőven.

Idén is megérkezett a Future Stars a jövő reménységeivel. Pazar lapok bizonyítják be azt, hogy a labdarúgás az elkövetkező évtizedben is biztos kezekben lesz. A kártyák eléggé eltérőek, hiszen Aarons, Diaby, vagy éppen Emerson mindössze 85-ös értékelést kapott. Bár nekik is ellensúlyozza sebességük az alacsonyabb ratingüket. 5 játékos viszont eléri a 90-es álomhatárt. Ezeknek a játékosoknak az áruk pedig az egekben. Nézzük meg részletesebben őket:

Joao Félix: Nyáron 100 millió eurónál is többet ért a fiatal portugál az Atletico Madridnak. A tavalyi évben még fogszabályzóban játszó támadónak még nem jött az áttörés Spanyolországban. A 92-es értékelése viszont azt bizonyítja, hogy fényes jövő áll előtte.

Rodrygo: a brazil szélső már mesterhármast is jegyzett a Bajnokok Ligájában a Galatasaray csapata ellen. Fürge, jól cselező játékos. Emersonnal könnyen lehet linkelni.

Sandro Tonali: a Brescia babaarcú Pirloja az olasz labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége, amit a lapja is bebizonyít. Összes tulajdonsága eléri a 80-at. Csak idő kérdése, hogy mikor fog az olasz kiscsapatból továbbállni.

Mason Greenwood: a gyengélkedő United legszebb pontja Marcus Rashford mellett. Angol, fiatal, ráadásul saját nevelésű. Kedvelhető alakja a vörös ördögöknek. A játékban viszont a hármas cselezése ellene szól. A fiatal, rutintalan focistáknak sokszor ez a gyenge pontja a játékban. Gyengébbik lába viszont a maximális, 5 csillagos értékelést kapta. Mindkét lábbal életveszélyes.

Gabriel Martinelli: Neymar az Ultimate Teamben való dominanciája miatt érdekes helyzetben van Martinelli. Előnye honfitársával szemben, hogy Premier League játékos.Ugyanaz a probléma előjön nála, mint ami Greenwoodnál. Hármas a cselezése, ami szélső poszton komoly problémát okozhat.

Nicolás Domínguez: a még ismeretlenebbnek számító argentin középpályás télen érkezett Európába, és rögtön eszméletlen lapot kapott. Több 99-es statisztikát is kapott. Összetett lap, amely az egyik legjobb lehet védekezésre. Ráadásul gyors, jól passzol, fürge, technikás, lendülete pedig 90 percig kitart, fáradhatatlan.

Ozan Kabak: nyáron érkezett Stuttgartból. Gelschenkirchenben pedig megtalálta számításait. Személye betölti azt az űrt, ami a Bundesligábín van belső védő poszton, viszont a csapat és a nemzetiség kettőse eléggé nehézé teszi azt, hogy a csapatod tagja legyen. Más ligából nem is igen lehet mást mellé rakni. Török játékosok használatát pedig nem igen ajánlanánk idén. Kabakon kívül természetesen.

Mason Mount: négy játékos közül válogathattak a Chelseaből az EA Sports új lapokkal foglalkozó brigádja, hiszen a csapat komoly ráncfelvarráson esett át Frank Lampard irányítása alatt. Fiatal angol játékosokat épített be a kezdőbe, köztük Mountot is. Harmadik Premier League labdarúgó, akinek a kártyáját elrontja a cselezése. Nem létszükséglet, de ezeken a posztokon fontos ez a tulajdonság.

Moussa Dembélé: egy s betűvel több, mint a Tottenham egykori belga középpályása, a Lyon csatárja Franciaországban Depay csatárpárjaként szép munkát végez. A csatár már Team Of The Season lapot is kapott tavaly, négyszer Team Of The Week keretének a tagja volt. 23 évével a Future Stars keretének legidősebb tagja.

Boubacar Kamara: védő létére gyors és technikás. A játékban 6 centiméterrel alacsonyabb, mint a valóságban, ami azt jelenti, hogy mindössze 178 cm, ami a védelem tengelyében kevésnek tűnhet, de remek ugrása ezt ellensúlyozza. Az idei játékban a fejesek eléggé véletlenszerűek, ami Kamara esetében most jól is jön.

Lisandro Martínez: Amszterdamban nem szokatlan jelenség egy tehetséges fiatal. Az argentin középpályást is ebbe a kategóriába lehet sorolni. Lövése gyenge, de posztja nem is követeli meg tőle, hogy gólokat lövésre kényszerüljön. Többi tulajdonsága viszont egy védekezésre alkalmas játékossá teszi, aki az előrefele játékban is hasznos lehet.

Max Aarons: kicsit érthetetlen az esete, hiszen tucatnyi jobbhátvéd van az angol bajnokságban, más ligákban pedig hiány ez a poszt. Remek design, tavaly 19-en évesen bekerült a szezon csapatába a Championshipben, de mégis maga a lap mégis kicsit fölösleges. Lapja alig jobb a sima Kyle Walkernél.

Moussa Diaby: lehet, hogy a Moussa névben van valami. A francia szélső nyáron Leverkusenbe költözött Párizsból. Az ifjú titánokkal teli gyógyszergyáriaknál hamar megtalálta számításait. Négyes csillagos cselezése, ami a Future Stars keretben igen ritka. Így is övé a leggyengébb lap a 14 közül, hiszen a lövése közepes, fizikuma elég gyenge, állóképessége is mindössze 79-es.

Emerson: a promó másik jobbhátvéd más eset, hiszen brazil nemzetiségű, amiből ezen a poszton nincs tolongás. Carlos Alberton kívül (aki majdnem elérhetetlen árban van), csak Danilo rendelkezik speciális lappal, amit már meg se lehet megszerezni. Emersont ráadásul Eder Militaoval könnyen be lehet építeni, hiszen strong linket adnak egymásnak (liga és nemzetiség is megegyezik).