Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: ingyen érkezhet a brazil támadó nyáron – sajtóhír

Lejár a szerződése jelenlegi kenyéradójával, ennek következtében kerülhet júliusban a katalán együtteshez.


A Marca értesülései szerint a Barcelona ingyen szerződteti majd a Chelsea támadóját, Willian Borges da Silvát, ismertebb nevén Williant. A spanyol forrás úgy tudja, hogy a brazil játékos és a katalán együttes között már közel a megállapodás és végre összejöhet kettejük között a frigy. A gránátvörös-kékek ugyanis már 2019 januárjában is szerették volna őt szerződtetni, azonban akkor meghiúsult a transzfer és helyette érkezett Kevin-Prince Boateng. Nyáron is szóba hozták a Barcelonával a szélsőt, de akkor Griezmann érkezése miatt ő rá nem volt végül szükség.

A Chelsea együttesénél tisztában voltak vele, hogy Willian távozni szeretné és, hogy június 30-án lejár a szerződése, amit nem szeretne meghosszabbítani, de a sok sérülés és a szűk keret miatt inkább nyáron, ingyen engedik majd el a csapattól. Azonban még az elkövetkezendő néhány hétben megpróbálják marasztalni a dél-amerikai játékost.

A 31 éves brazil szélső 2013-ban csatlakozott a londoni kékekhez, akkor a Chelsea 35.5 millió eurót fizetett érte. Willian azóta 323 találkozón kapott lehetőséget a klub színeiben, amelyeken 57 gólt és 58 gólpasszt osztott ki.