Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Saját e-sport csapatot alapított a Real Madrid játékosa

Gareth Bale társtulajdonosként e-sport csapatot indított Ellevens Esports néven – jelentették be hivatalos közleményben. A walesi futballista társa egy korábbi profi labdarúgó, Larry Cohen.

A Gareth Bale által alapított Ellevens Esports már be is nevezett a februári FIFA-világkupára, nem meglepő módon a futballszimulációs játékban indít először csapatot. Egyelőre csak FIFA játékosok kerültek Bale egyesületéhez, de a csapat hivatalos honlapján már elkezdődött a tehetségek felkutatása. Összesen 11 játékban várják a jelentkezőket, erre is utal az Ellevens Esports elnevezés.

„A pályán mindig győzni akarok, ezt az attitűdöt fogja képviselni az Ellevens Esports is. Vannak hasonlóságok a futball és az e-sport között, ugyanolyan elkötelezettséget és áldozatokat követel a csúcsra jutás mindkét sportágban. Világklasszis játékosokat szeretnénk igazolni a csapatunkba. Az új tehetségek felkutatása is része ennek az izgalmas kalandnak” – idézi Gareth Bale-t az Ellevens Esports közleménye.

Gareth Bale nem az első profi sportoló, aki befektetett az e-sportba: korábban többek között Michael Jordan, Steph Curry, Kevin Durant, Fernando Alonso, Christian Fuchs, Antoine Griezmann és Mesüt Özil is megtette ugyanezt.