Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca és a Real Madrid is figyeli a Wolves szélsőjét

Az angol The Telegraph értesülései szerint a Wolverhampton a nyári átigazolási időszakban rekordösszegért adhatja el egyik legnagyobb sztárját, a 24 éves Adama Traorét.

A spanyol szélsőt európai topklubok szeretnék megszerezni, több angol élcsapat, illetve hazájából a Real Madrid és a Barcelona is érdeklődik iránta. A katalánoknál korábban már eltöltött 11 évet a korosztályos csapatoknál, az első csapatban azonban csak egyetlen bajnoki, összességében négy tétmérkőzés jutott neki. 2015-ben az Aston Villa vásárolta meg a Barca B-től az elképesztő fizikummal rendelkező gyors és technikás támadót.

A Wolves nem zárkózik el a játékos eladásától, akit 2018 augusztusában vásárolt meg 18 millió fontért a Middlesbrough-tól. A Real Madrid és a Barcelona is megfigyelőket küldött Angliába, hogy információt gyűjtsenek a labdarúgóról, és felvegyék a kapcsolatot a “Farkasok” vezetőivel. A The Telegraph úgy tudja, hogy a klub 89 millió font alatt nem is tárgyal egyetlen csapattal sem a játékos eladásáról. Ennyiért még egyetlen futballistáját sem adta el a klub.