Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dugarry: “A Barcelona csak bohócok gyülekezete”

Nem finomkodott a Barcelona korábbi játékosa, Christophe Dugarry, amikor régi klubjáról kérdezték. 

Forrás: Sky Sports

A korábbi francia válogatott középpályás, Dugarry az 1997/98-as szezonban volt a Barcelona játékosa, aki most az RMC spanyol rádiócsatornának nyilatkozott igen erősen korábbi munkaadójáról.

A Barcelonát csütörtök este az Athletic Bilbao ejtette ki a Király-kupából, és ennek kapcsán kérdezték meg Dugarryt.

Az egész csapat bohócok gyülekezete!”

– kezdte mondandóját a volt játékos.

A Barcelonának nincs már tartása és egyre rosszabb kép alakul ki róla. Mindent visszafelé csinálnak. Ott van például Coutinho és Dembélé esete. Megveszik őket, aztán el akarják adni mindkettőt. Olyan, mintha egyáltalán nem lenne semmilyen terv a klubnál. Olyan, mintha az egyetlen fontos dolog az lenne, hogy újraválasszák az elnököt. Amióta Xavi és Iniesta elhagyta a klubot rengeteg pénzt költöttek, de egyetlen minőségi játékost sem voltak képesek találni. Rengeteg problémájuk van jelenleg, de a legnagyobb mind között a kép, ami mostanában kialakult a klubról. Egy olyan kiváló csapatnál, túl sok az olyan ember, aki nem ismeri az eleganciát. Komolyan mondom, ennek a klubnak nincs semmilyen stílusa!”

Dugarry később még azt is hozzátette, hogy amikor ő ott játszott sem volt más véleménnyel a klubról, a Camp Nouban töltött idejét pedig a “pokolhoz” hasonlította. Igaz, az alatt a fél szezon alatt nem is kapott túl sok lehetőséget, hiszen mindössze hét meccsen léphetett pályára.