Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Bale idő előtt lelépett, mert csapata vereségre állt

A walesi szélsőtől nem szokatlan ez a dolog, mert már több alkalommal is meglépett a királyiak találkozóiról.


Gareth Bale ismételten idő előtt lépett le csapata mérkőzéséről, az AS értesülései szerint. A 30 éves támadó a Real Sociedad elleni Király-kupa találkozó hajrájában határozta el magát, hogy inkább hazamegy, és nem nézi végig azt a pofont, amelyet klubja kap. Egy profi játékostól ez egy igazán megkérdőjelezhető hozzáállás, azonban ez nem biztos, hogy meglepő az ő részéről, hiszen az idei idényben kész káosz uralkodik a támadó körül Madridban.

Bale egyébként sérüléssel bajlódik, emiatt nem léphetett pályára, de a lelátótóról figyelte együttesét. A walesi játékos a 82. percben, 4-1-es Sociedad vezetésnél elhagyta ülőhelyét, majd később az AS egyik munkatársa kapta lencsevégre ahogy elhajt autójával a stadionból. Ennek következtében lemaradt csapata két góljáról, de még ezzel a kettő találattal sem sikerült egyenlítenie a habfehéreknek.

A 30 éves szigetországi játékostól volt már rá példa 2019-ben, hogy idő előtt távozott, ráadásul akkor is pont a Real Sociedad volt az ellenfél és a Real Madrid akkor is vereséget szenvedett. Továbbá az AS úgy tudja, hogy az említett két eseten kívül még három alkalommal csinált hasonlót Bale.