Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juhász Roland a komoly célokat dédelgető Fradiban folytatja?

A Ferencváros csapatánál valami elkezdődött azzal, mikor Détári Lajos helyére Moniz vezetőedző megérkezett. A szakember tudatos munkát végez, melynek látható eredménye van, ezt a felkészülési kép is remekül mutatja. Régóta nem volt ilyen rendezett a háttér a Fradinál, úgy tűnik ismét visszatérhetnek a zöld-fehérek a magyar labdarúgás elitjébe. A cél legalábbis ez, nem titkolt vágy a dobogó és a nemzetközi kupaindulás, melyben a hírek szerint Juhász Roland és jó pár neves erősítés segítheti a csapatot.

Igen uram/hölgyem jól olvasta, a válogatott középhátvéd egyes hírek szerint aláír/aláírt a Fradi együtteséhez. Juhász Roland számtalan remek belgiumi esztendőt követően parkolópályára került a csapatnál, azt követően, hogy átigazolási szezonról átigazolási szezonra nem engedték el ez lett a hála. A játékossors már csak ilyen, ez már a múlt, a jelennel kell foglalkozni, ami pedig a Fradi felé mutat. Szóba jött a tél folyamán számos külföldi klub, köztük a Dnipro együttese is, ám nem lett a transzferből semmi.

A Fradi elnöke Kubatov Gábor egyik internetes portálján jelezte a szurkolók kérdésére, lesz meglepetés, de többet nem árult el. Juhász Roland telefonja kicsöngött, ám sajnos nem vette fel, így sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudta a válogatott védő honlapunknak átigazolásának hírét.

Egy biztos, már az ősszel megszellőztek olyan hírek, mely szerint a Fradi nagy bevásárlást készül tartani és már akkor a lista élén szerepelt Roland. Mellette azonban újabb és újabb játékosokkal erősödhet meg a keret, nézzük kik vannak terítéken.

Evander Sno jelenleg Babos Gábor csapattársa, a 25 esztendős holland középpályás megjárta már az Ajax és a Celtic csapatát egyaránt, a sajtóhírek szerint a felek tárgyalnak egymással. Emellett szintén terítéken van Stanley Aborah szerződtetése, akit már tesztelt a Fradi edzője, ám ügyében még nem született döntés.

Továbbra sem hivatalos Quenten Martinus leigazolása, ám korábbi csapata a Sparta Rotterdam már hivatalos honlapján közölte a 21 esztendős játékos Magyarországra való szerződését.

Feszülten várja tehát mindenki, a nagy bejelentést/bejelentéseket, melyre akár még a mai este folyamán is sorkerülhet…

Őszi Ádám