Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Santosnál már tudják, hogy Neymar a Barcelonába igazol

A Santos jelenlegi vezetőedzője, Muricy Ramalho szerint a brazil futball legnagyobb ígérete az FC Barcelonát fogja választani, ha Európába szerződik. A szakember egyedül abban bizonytalan, hogy mikor jön majd el a váltás ideje.

A 21 éves klasszist 2014 nyaráig köti szerződés a Santoshoz. Ahogy Muricy Ramalho mondja, csupán a játékoson múlik, hogy  mikor dönt a távozás mellett. „Biztos vagyok benne, hogy Neymar a Barcelonában fog szerződni. Csupán az a kérdés, hogy már idén nyáron eligazol e vagy sem. Sokan mondják neki, hogy várjon a 2014-es brazíliai világbajnokságig, és csak utána mennyen Európába. Ennek ellenére nehéz megmondani azt, hogy pontosan mi is fog történni.”

Ramalho szserint a Barcelona tökéletes választás lenne. „A Barca játékába kiválóan beleillene Neymar. Számos brazil támadó sikeres volt már a katalánokkal. Neymar hasonlóan fényes karriert futhatna be a Camp Nouban, mint Romario, Rivaldo vagy Ronaldo.”

Muricy Ramalho szerint jelenlegi játékosának mindenképpen helye lenne a Barcelona csapatában, ahol kiválóan megértenék egymást Lionel Messivel is.

Nagy Ákos