Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus nem adja fel a harcot Higuainért…

Nagyon kitartó az Öreg Hölgy, ugyanis továbbra sem tett le a Real Madridot idén biztosan elhagyó Higuain játékjogáról. Pedig egyes hírek szerint az argentin támadó már mindenben megegyezett az Arsenal alakulatával, ahogyan a Real Madrid is.

Mint minden másnál úgy Higuain ügyével kapcsolatosan is folyamatosan jönnek a frissebbnél frissebb hírek, pletykák. Nem rég már úgy tűnt, hogy sínen van Gonzalo Higuain jövője, most azonban erre rácáfolt a Juventus, ugyanis ők nem adják fel a harcot a Real Madrid támadójáért, pedig már egyre kevesebb az esélyük a csíkosoknak arra, hogy náluk vessen horgonyt a “Pipita” becenévre hallgató futballista.

Az elmúlt szezon olasz bajnok együttesének az általános igazgatója adott interjút a Sky Sports Italianak és elmondása szerint még semmire nincs késő.

,,Higuain? Nem akarok semmit mondani, de annyi idő hátra van még, hogy bármi megtörténhet.” – Nyilatkozta az 56 éves sportigazgató.

Zajlanak tehát az események de addig amíg egyik, vagy másik klub nem jelenti be hivatalosan azt, hogy a következő szezontól hol fog futballozni az argentin támadó, addig csak találgatni tudunk a hírek tömkelegében. No de ettől szép a nyári átigazolási szünet.

Lakatos Miklós