Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves intő üzenete Diego Costa számára

Dani Alves az FC Barcelona brazil válogatott védője egy igen forgalmas kommunikációs sztrádát, a sajtót választotta azon célból, hogy üzenjen honfitársának Diego Costának. A tét a brazil, illetve a spanyol címeres mez.

Mint köztudott, a Spanyol Labdarúgó Szövetség szerezné, hogy Diego Costa az Atletico Madrid támadója a továbbiakban a spanyol válogatottat szolgálja. Ez lehetséges, ugyanis Costa eddig csak két barátságos meccsen húzta magára a Selecao mezét, így még tétmeccsen nem szerepelt a csapatban. A spanyolok már a FIFA elé tornázták az ügyet és a hírek szerint már csak a papírmunka van hátra, azonban Alves még tett egy utolsó kísérletet és arra kérte az AS-en keresztül honfitársát, még egyszer gondoljon át mindent. A katalánok védője számára nem ismeretlen a dolog, ugyanis korábban őt is honsították volna, ő azonban döntött és hazáját választotta.

“Arra kérném Diego Costát, hogy hideg fejjel hozzon döntést, mert a brazil válogatottban is fontos játékos lehetne. Nem véletlenül vezeti a La Liga góllövőlistáját. Ezek a döntések nagyon személyesek, és akármilyen döntést is hoz Diego Costa, tiszteletben kell tartani. De ismétlem, azt javaslom neki, hogy hideg fejjel hozza meg a döntést, amely után már nem tud visszakozni. Nem beszéltem vele, mert nem akarom megzavarni. Diego tudja, mi a legjobb a számára. – mondta Alves az AS-enk, majd hozzátette – “Én magam is keresztülmentem ezen 2006-ban, amikor még a Sevillánál voltam, de a saját országom mellett döntöttem.”

Őszi Ádám