Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hitzfeld: “Ramos Dortmundban még eredményesebb lesz!”

 A svájci válogatott szövetségi kapitánya, aki korábban Bajnokok Ligáját nyert a Borussia Dortmunddal jó vételnek tekinti Adrián Ramost. 

focus.de

Ugyan még nem jelentette be hivatalosan egyik klub sem, azonban már borítékolható, hogy Adrián Ramos a Hertha BSC-től a Borussia Dortmundhoz szerződik a nyáron. A 28 esztendős csatárért a hírek szerint 8 millió eurót fog átutalni a BVB a fővárosba.

Ramos élete legjobb szezonját futja, 15 találattal harmadik a Bundesliga góllövőlistáján – ugyanannyit szerzett, mint Lewandowski. Ottmar Hitzfeld is megszólalt a jövőbeli Dortmund-játékos kapcsán, a nagy nevű német tréner szerint megfelelő pótlása lesz a lengyelnek a kolumbiai:

“Mindig nehéz, egy világklasszis csatárt pótolni, ennek ellenére a Dortmundnak ez mindig sikerült. Ramos is egy jó csatár. Dortmundban még több labdát fog kapni, tehát Dortmundban még több gólt fog lőni, mint idén a Herthánál.” – nyilatkozta a ‘Sky’-nak Hitzfeld.

Ramos mellett a nyáron még Matthias Ginter érkezhet a Freiburgból a Ruhr-vidékre, valamint Nuri Sahin végleges megvásárlására is nagy az esély.

Galeß