Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El Clásico – A Barcelona utolsó esélye?

Real Madrid – Barcelona, a spanyol örök rangadó, mely meccs végkimenetelét sosem lehet biztosra venni, még a csapatok formájának tudatában sem.



Vasárnap este ismét összecsap a két spanyol óriás a Primera División 29. fordulójában, és mindkét csapat számára óriási a tét. Ha a királyi gárda nyer, úgy jó eséllyel bajnokok, de számukra még a döntetlen is kedvező a jelenleg megszerzett pontok alapján. Ámbár hazai pályán egy ekkora derbin biztosak lehetünk benne, hogy mindenképpen győzni szeretnének. A katalánok számára csakis a győzelem elfogadható, ha bajnokok akarnak lenni, de még egy döntetlennel is megmaradnának a bajnoki esélyek.

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője elmondása szerint neki teljesen mindegy, hogy játszik e Neymar, ő csakis a saját csapatával foglalkozik, és nyugodtan várja a találkozót.
Elmondta még, hogy Isco rendbe jött, így ő is készen áll a játékra, valamint Benzema is jól van.
Az olasz mester várhatón a legerősebb kezdőjét küldi fel a Bernabéuban: D. López – Carvajal, Pepe, S. Ramos, Marcelo – Modric, Xabi Alonso, Di María – Bale, Benzema és C. Ronaldo

A katalánok vezetőedzője, Gerardo “Tata” Martino szerint nem szabad hagyni a Madridot kontrázni leginkább Bale és Ronaldo gyorsasága miatt. Martino elmondta, hogy csapatának a döntetlen sem jó, mivel a nagy csapatok négy illetve hét pontos forrt nem adnak le a bajnokság véghajrájában, főleg ez a jó formában lévő Real Madrid. Az Argentin mester dicsérte Neymar Manchester City elleni játékát, és az ő véleménye szerint a Brazil tehetséggel éreztetni kell, hogy ő nem csak egy a sok játékos közül.
A Barcelona várható kezdőcsapata: V. Valdés – D. Alves, Piqué, Mascherano, J. Alba – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Fabregas és Neymar (Sánchez)

Spanyolország, Primera División 29. forduló

Real Madrid – Barcelona (Tv: Sport 2)

Madrid, Santiago Bernabéu stadion, 21 óra

Vezeti : Alberto Undiano Mallenco

A spanyol bajnokság élmezőnye:
1. Real Madrid 70 pont
2. Atlético Madrid 67 p
3. FC Barcelona 66 p
4. Athletic Bilbao 55 p
5. Real Sociedad 46 p

A végére pedig egy promó videó:

Szajevics Patrik