Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Radja Nainggolan hazatért Belgiumba! – hivatalos

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Inter közös megegyezéssel felbontotta Radja Nainggolan szerződését. A rutinos belga középpályást ma bejelentette új csapata…

(Photo by Emilio Andreoli – Inter/Inter via Getty Images)

A Royal Antwerp színeiben folytatja karrierjét a 33 esztendős Radja Nainggolan. A veterán középpályás szó szerint hazatért, hiszen ebben a városban látta meg a napvilágot, ám utánpótlás szinten nem a Royal, hanem a Beerschot csapatában pallérozódott, mely 2013-ban megszünt. Nainggolan 2023-ig szóló szerződést írt alá új klubjával. 

Radja Nainggolan 16 éven keresztül futballozott Olaszországban. A belga futballistára már a Cagliariban eltöltött évei alatt sokan felfigyeltek. A Serie A berkein belül gyakorlatilag az összes élcsapat szerette volna megszerezni, végül az AS Romában kötött ki, majd aztán az Intert is megjárta, ahol viszont nem számoltak vele komolyabban Spalletti távozása után. Az olasz élvonalban 367 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 48 találatot és 35 gólpasszt jegyzett. A legkiemelkedőbb idénye a 2016/2017-es kiíráshoz köthető, ekkor ugyanis 37 találkozón 11 gólig jutott.