Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszavonul a PAFC játékosa

A Puskás Akadémia légiósa, Francisco Gallardo a pénteki Debrecen elleni mérkőzésen búcsúzik el, mind a közönségtől, mind a profi karriertől.

Forrás: pfla.hu

A csapat edzője, Benczés Miklós nyilatkozott a kiváló játékosról: ’’Paco Gallardo azt mondta, hazai környezetben, a gyönyörű Pancho Arénában szeretne elbúcsúzni a futballtól, Magyarországtól, így a Debrecen elleni pénteki mérkőzés lesz karrierje utolsó tétmeccse. Amikor annak idején Diósgyőrbe érkezett, nem tudtam, milyen ember, csak azt, hogy remek labdarúgó. Nem csalódtam benne, hiszen a pályán bizonyította, nem véletlenül játszott a spanyol első osztályban, de emberként is csak jót mondhatok róla. Óriási szíve van, játékostársait éppúgy megbecsüli, mint a szurkolókat, mindenkinek megadja a tiszteletet. A pályán profi, a magánéletben jó kedélyű, barátságos ember, aki az öltözőben szereti megviccelni a társait. Sajnálom, hogy nem fiatalabban került a magyar bajnokságba, de örülök, hogy vele dolgozhattam. Tavaly nem csak azért igazoltuk, hogy a futballjával segítsen: az akadémián rendszeresen tartott egyéni képzést a fiataloknak. Ha valakitől, tőle lehetett tanulni.”

Ez lesz Garrado hatvanadik és egyben utolsó tétmérkőzése is az NB1-ben, a találkozót pénteken 19:00-kor a Pancho Arénában rendezik.

Pék Márk