Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VB 2014: Ronaldo még mindig nem edzett! Veszélyben a szereplése?!

Értesüléseink szerint tovább aggódhatnak a portugál válogatott tagjai, vezetői, és szurkolói! Ugyanis a Real Madrid sztárja, Cristiano Ronaldo még mindig nem heverte ki legutolsó sérülését, így pedig nincs is a legjobb edzettségi állapotban.

www.cristianonews-criskamemories.tumblr.com

Úgy tudjuk, hogy a legutóbbi Aranylabda birtokosa ugyan már csatlakozhatott volna az a portugál válogatott keretéhez. Csakhogy a friss jelentések szerint még tegnap sem tudott egyáltalán edzésbe állni. Mindebben pedig korábbi combizom sérülése akadályozza, amely a mai napig nem jött helyre annyira, hogy az fájdalom okozása nélkül engedné Ronaldot legalább tréningezni.

Mindebből kifolyólag pedig „CR” lemarad a luzitán gárda szombati, Görögország elleni barátságos meccséről is. Hiszen nagyon kevés az esélye, hogy ennyi kihagyás után, alig két nap alatt megfelelő formába kerüljön, így kockáztatva a rásérülés esélyét, ilyen kevéssel a Világbajnokság kezdete előtt. Ott, ahol egy csoportban szerepelnek majd a favorit németekkel, és a sötét ló Ghánával, és Egyesült Államokkal. A görögök elleni felkészülési meccs után egyébként még Mexikóval, és Írországgal barátkozik majd Portugália, a jü érzésű szurkolók szerint is remélhetőleg már Cristiano Ronaldoval a soraiban.

Balogh József