Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 újabb burkolt beszólása! – Madridban izzik a levegő…

A minap attól volt hangos a nemzetközi sportsajtó, hogy Cristiano Ronaldo, félig meddig nyíltan, illetve burkoltan arról beszélt, nem elégedett a Real Madrid nyári átigazolásaival, ezzel pedig kritizálta a klubvezetést. Az ügynem nincs vége, az idézőjeles lélektani hadviselés folytatódott, a portugál zseni ezúttal Falcao és a Manchester United frigyéről beszélt.

Kép Forrása: dunk360.com

“Falcao leigazolása fantasztikus. Nagyszerű játékos. Úgy gondolom, hogy a Manchester United remekül döntött, amikor leigazolták. Nem tudom elképzelni, hogy rossz vásárt csináltak volna, éppen ellenkezőleg, ő egy top játékos, és egy nagyon okos igazolást hajtottak végre.” – nyilatkozta CR7, aki megmondóemberré lépett elő az utóbbi napokban.

Egy biztos, a dolgok nincsenek rendben a Real Madrid háza táján, egyesek arról beszélnek, hogy a portugál klasszis hazakacsintgat otthonába, a Manchester Unitedbe, melynek Ronaldo lehet a nagy téli dobása. Ez persze csak spekuláció, de benne lehet a pakliban. Di Maria volt az egyik legjobb barátja és mind a pályán, mind azon kívül érződik a hiánya. Azt pedig ne feledjük, hogy nem ő volt az egyetlen távozó…! Ami pedig CR7 és a Vörös Ördögök kapcsolatát illeti, korábban már halhattunk olyan nyilatkozatot, melyben arra utalt, egyszer lehet visszatér az Old Traffordra…

Arrow