Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Nem Messi dönti el, mikor játszik”

Nemrég napvilágot láttak olyan találgatások, hogy Lionel Messi a továbbiakban már csak olyan válogatott meccseken fog pályára lépni, amelyek igazi téttel bírnak. Ezt az állítást cáfolta meg az argentin szövetség elnöke, Luis Segura.

www.sikids.com

Az FC Barcelona üdvöskéje, Lionel Messi kihagyta a Németország elleni, szeptember eleji barátságos meccset, közismert hírű combsérülése miatt. A média azonban mégis kapott az alkalmon, és a „Bolha” vélt, vagy valós válogatottbeli felmentéséről kezdett el kombinálgatni.

Természetesen az AFA elnöke, Segura úr cáfolta ezeket a szerinte alaptalan pletykákat, aki egyben meg is dicsérte az „Albicelestet”, amely Messi nélkül is simán verte a németeket, a világbajnoki döntő „visszavágóján”.

„Sem Messi, sem a Barcelona, és a Messi család sem adott Nekünk olyan parancsot, hogy hagyjuk ki őt a csapatból. Messi nem játszott a Németország elleni barátságos meccsen, mert a combjával volt problémája, és erről tájékoztatott is Minket a Barcelona orvosi személyzete. Fantasztikus, hogy a világ legjobb játékosa Velünk van. Az AFA-nak van a második legjobb csapata a világon nélküle is, ami fontos, de ha ehhez hozzáadjuk Messit, akkor ő jelentős hozzáadott értéket képvisel.” – nyilatkozta, Segura elnök.

Az VB-ezüstérmes argentin nemzeti csapat következő felkészülési erőpróbája október 11-én lesz esedékes, Brazília ellen. A cél pedig az alapos összeszokás, a 2015-ös chilei Copa Americara.

Balogh József