Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

C. Ronaldo: „Szeretnék visszatérni a Manchester Unitedbe!”

Az elmúlt napokban többször hökkentette meg a közvéleményt Cristiano Ronaldo. A sajtón keresztül be-beszólogatott klubjának, tegnap pedig volt munkaadójáról, a Manchester Unitedről áradozott, és kilátásba helyezte, hogy egy nap visszatér az Old Traffordra.

www.football365.com

Cristiano Ronaldo még 2009-ben szerződött a Real Madridhoz, hatévnyi szolgálat után elhagyva a „Vörös Ördögöket”. Azt a klubot, amelynél világhírnévre tett szert, és lett egy csapásra a Világ legértékesebb játékosa. Így természetesen a portugál sztár nosztalgiával gondol vissza az angliai esztendőkre, sikerekre, és saját elmondása szerint vágyik rá, hogy amikor egyszer távozik a Real Madridtól, akkor újra magára ölthesse a szerinte most éppen magabiztosan újjáépülő Manchester United mezét.

„Imádom a Manchester Unitedet. Mindenki tudja, ezt már sokszor mondtam. A Manchester United a szívemben van. Sok jó barátot hagytam hátra, a szurkolók is remekek, és azt kívánom, hogy bárcsak visszamehetnék egy nap. Boldog vagyok itt, a Real Madridnál, de a jövőt senki sem ismeri. Én tényleg szeretem a Manchester Unitedet. El kell hinni, hogy egy jó csapatuk lesz megint, én biztos vagyok benne. Ők egy nagyszerű klubot alkotnak. Rossz pillanatok, és jó pillanatok is léteznek. A United épp egy rosszon halad át ebben a pillanatban. Tavaly volt egy szörnyű szezonjuk, és ez az idény sem kezdődött jól. De azt hiszem, hogy jól tették, hogy megvásárolták Di Maríat, és Falcaot. Azt hiszem, hogy a csapat sokkal jobb lesz. Jobbnak akarom őket látni, mert ez egy fantasztikus klub, és megérdemlik, hogy jobbak legyenek. A Manchester United nem indult jól, két pontjuk van három meccset követően, így szükségük van a minőségi játékosokra, és Falcao egy minőségi játékos. Akárcsak Di María.” – áradozott Ronaldo, egykori klubjáról.

Figyelem! Jobb, ha felkészülünk, mert a Cristiano Ronaldo, és a Real madrid közötti durcáskodás még távolról sem érte el tetőpontját!

Balogh József