Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Godin jövő nyártól a Serie A-ban futballozhat!

Diego Godin esetében nem túlzás azt állítani, hogy az Atletico Madrid legendájává nőtte ki magát. Habár nem éppen 10-15 esztendeje erősíti a “matracosokat”, viszont a csapattal elért eredményei alapján, illetve a teljesítményéből kifolyólag egyértelműen megérdemli ezt a jelzőt. Nos, könnyen lehet, hogy jövő nyártól már más együttes színeiben láthatjuk játszani. 

excellent-ac-milan-wallpaper

A Calciomercato információi szerint az AC Milan jövő nyáron szeretné leigazolni Diego Godint, aki 30 millió euró ellenében válthat csapatot. Összességében valószínűleg sokan úgy vélik, hogy ez a transzfer nem fog megtörténni, de anno minden bizonnyal Miranda kapcsán is így gondolta mindenki, amikor az Interrel kezdték el összeboronálni. Az uruguayi már 30 esztendős, ebből kifolyólag nem kizárt, hogy kész átengedni helyét a fiatalabb generációnak, ő pedig esetleg szívesen nézne új kihívások elé. 

Diego Godin az Atletico Madrid tagjaként mindent megnyert spanyol földön, illetve nemzetközi szinten is sok sikerben volt része a spanyol gárda tagjaként. A “matracosok” színeiben eddig 266 tétmérkőzésen léphetett pályára. 

Németh Boldizsár