Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Schneiderlin januárban klubot válthat! – sajtóhír

Januárban csapatot vált az Eb-ezüstérmes francia középpályás? A Mirror információi szerint a Sam Allardyce vezette Everton kötelékébe tartozó Morgan Schneiderlin-t a David Moyes által irányított West Ham United szeretné leigazolni… 

promo338158987

A hírek szerint a West Ham United első számú célpontja a Bournemouth-t erősíti Harry Arter volt, ám aktuális klubja nem szeretné elengedni egyik legmeghatározóbb játékosát. Ennek tükrében állítólag a kalapácsosok Morgan Schneiderlin-t próbálják megszerezni, aki az idei esztendő elején szerződött át az Evertenhoz egy nem túl sikeres Manchester Unitednél eltöltött korszakot követően. 

Morgan Schneiderlin már a Southamptonban eltöltött évei alatt ismert játékossá vált az angol futball szerelmeseinek. Jó teljesítményének köszönhetően 2014-ben behívták a francia válogatott, ráadásul Didier Deschamps ki is vitte magával az akkori világbajnokságra. A francia középpályás 2015 nyarán átigazolt a Manchester Unitedhez, első évében mondhatni alapembernek számított, viszont Mourinho érkezésével kiszorult a csapatból. Ahogyan már említettük, az Everton-t az idei esztendő eleje óta erősíti. A Premier League-ben eddig összesen 155 mérkőzésen lépett pályára. 

Németh Boldizsár