Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sunderland: Vissza a jegyek árát!

Bár a Southampton elleni 8–0-s vereséget aligha feledteti, a Sunderland játékosai felajánlották, hogy visszafizetik szurkolóiknak a szégyenteljes mérkőzés jegyeinek árát.

Kép forrása: theguardian.com
Padlón a Sunderland

A csapat kapusa Vito Mannone azon a véleményen van, hogy a csapatnak kötelessége az útiköltséget, és a belépőjegyek árát is visszafizetni annak a 2500 szurkolónak, akik elkísérték a csapatot Southamptonba, és végignézték az elmúlt 32 év legsúlyosabb Sunderland vereségét. A csapat nevében John O’Shea szólalt meg:

„Nyerünk és vesztünk. Mi a játékosok, az edzői stáb, együtt a szurkolóinkkal. Ugyanakkor szerettük volna elismerni a szurkolóinkat, és megköszönni nekik, hogy ilyen messzire is elkísértek minket, és a lefújásig támogattak, az eredménytől függetlenül.”

A jegyeket november 5-ig lehet visszaváltani, azok a szurkolók, akik ezzel a lehetőséggel nem kívánnak élni, azoknak a költségét a Sunderlandi Hospice gyermekkórház javára ajánlják fel. Legutóbb a Wigan játékosai térítették vissza szurkolóik utazási költségét, és belépőjegyeik árát, a 2009-es Tottenham elleni 9–1-es vereség alkalmával.

Demmel László