Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Moyes-ék már az új Ronaldot keresik Portugáliában! + Portugál kupa eredmények!

Tegnap rendezték a portugál kupa elődöntőit, melynek során igazi rangadóra sor került. A Benfica együttese, a örökös vetélytárs FC Portot fogadta, és búcsúztatta 3-1-gyel. Szokás szerint mindkét gárdában extrém tehetséges játékosok léptek pályára, így nem volt meglepő, hogy egy nagyon illusztris, ráérős vendég is helyet foglalt a Luzban, hogy megtekintse a mérkőzést, de főleg inkább kiszemeltjeit.

www.dailymail.co.uk

Az már korábban nyilvánvalóvá vált, hogy David Moyes ezzel a kerettel sem most, sem később nem lesz képes sikerek elérésére, így egy megújított garnitúrával kell majd megkezdenie mások idényét, a Manchester United kispadján. Már ha megtarthatja azt, az idei, elkeserítő eredmények után. De az már egy másik cikk témája.

Tegnap este Moyes, mivel a MU nem volt érdekelt hétközben semmilyen sorozatban, ráért arra, hogy személyesen tekintse meg a „Vörös Ördögök” több kiszemeltjét, akiket már ráadásul korábban is szóba hoztak velük.

Épp az egyik lehetséges igazolás, Jackson Martínez szerezte meg a vezetést a vendégeknek, ám a kolumbiai játékos végül mégsem örülhetett, ugyanis a lisszaboniak fordítottak, és egy 3-1-es sikerrel masíroztak be a Taca de Portugal fináléjába, ahol majd a Rio Ave lesz az ellenfelük. A Benficától egyébként a hírek szerint Ezequiel Garayt, illetve a Portótól még Elaquim Mangalat követte kiemelt figyelemmel, a skót szakember.

Bár mindhárom tehetség sok-sok millióba kerülhet, és szinte biztos, hogy nem is kerülnek mindahányan a ManUtd-be, az teljesen egyértelmű, hogy klubjaik értékesíteni fogják idén őket, gyaníthatóan a legtöbbet kínáló kérőnek.

Portugál kupa elődöntők:
Benfica – Porto 3-2
Rio Ave – Sporting Braga 2-0


Benfica 3-1 FC Porto All Goals by all-goals

Balogh József