Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Előszerződést kötött egy világbajnokkal a Bayern

Úgy tűnik, hogy a nyáron ismét egy világsztárt igazolnak a bajorok, Robert Lewandowski után ismét ingyen. A középpálya így tovább erősödhet.

indiatvnews.com

Sami Khedira jövője igen bizonytalan. A német futballista jelenleg a Real Madrid alkalmazásában áll, szerződése a szezon végéig szól. Az edző, Carlo Anecelotti megtartaná a játékost, aki azonban a távozás mellett döntött. A 27 esztendős német válogatott játékos kapcsán már emlegették az Arsenált is, mint következő állomáshely, ő azonban szülőhazájába térhet vissza.

A spanyol ‘Cadena SER’ nevű rádió birtokába jutott információk szerint Khedira és az FC Bayern München egy előszerződésben állapodtak meg, amelyet már szignált is a futballista. Ennek értelmében Khedira az idény végeztével csatlakozna ingyen a német rekordbajnokhoz.

A januári távozás ennek értelmében nem jönne szóba. Khedira ősszel egyébként a nyáron igazolt Toni Kroos és James Rodríguez duónak köszönhetően vesztette el helyét a kezdőcsapatban. Momentán számít rá az olasz edző, ennek Luka Modric három hónapos kiesése az oka.

A tunéziai felmenőkkel is rendelkező világbajnok a VfB Stuttgart nevelése, 2007-ben német bajnokságot nyert a csapattal. A 2010-es Világbajnokságon hívta fel magára a Real figyelmét, 14 millió eurót fizettek érte.

Galeß