Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Costa: “A nyáron visszatérhettem volna Madridba!”

A Chelsea remek formában lévő csatára Diego Costa elárulta, a nyáron meg volt rá az esélye, hogy visszatérjen a Vicente Calderón stadionba.

(Kép: independent.co.uk)

Az angol Chelsea együttesével a Premier League-ben szárnyaló, a góllövő listát jelenleg 14 találatával vezető Diego Costa elárulta, hogy az elmúlt nyáron volt megkeresése az Atlético Madrid együttesétől, ő azonban maradni akart a Chelsea-nél.

“Megvolt a lehetőségem arra, hogy visszatérjek az Atléticóhoz. Több ok is szólt a váltás mellett, az egyik ilyen például a családom volt. Én döntöttem a folytatás mellett, hiszen jól éreztem magam a Chelsea-nél, a szurkolóktól rengeteg szeretetet kaptam.” – Idzéi Diego Costát a Mirror. A spanyol válogatott támadó elmondta, Antonio Conte személye csak garanciát jelentett számára azt illetően, hogy maradni fog a Stamford Bridge-en. “Nagyon jól esett, és segített még könnyebbé tenni a döntést, hogy Conte már a legelején felhívott, és elmondta hogy mindenképpen számít rám! Boldog vagyok, hogy így alakult!” – így Diego Costa.