Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

HVATALOS: Xavi nélkül, a Barca mai kerete!

Nem szolgálhatunk jó hírrel, az FC Barcelona rajongóinak. A katalán sztárcsapat vezetőedzője, Luis Enrique ma este is nélkülözni lesz kénytelen néhány játékosát, a Deportivo La Coruna elleni, elfeledett rangadón.

Barcelona_logo

Jó tíz-tizenöt évvel ezelőtt a Barca, Depor elleni meccse még igazi kuriózumnak számított Spanyolországban, ám azóta már új idők járnak La Ligaban. A Barca még mindig tündököl, miközben a galíciai klub fel-alá liftezik az első, és a második vonal között.

Ugyan manapság a Barcelona sincs csúcsformában, Messiék alighanem győzni mennek ma a Riazorba. A három pont megszerzését a pedig a még mindig fontos láncszem Xavi, illetve Mathieu, és Vermaelen játéka nélküle kellene megszereznie, a „Gránátvörös-kékeknek”. Mind a három labdarúgó sérülés miatt kénytelen partvonalon kívül maradni, így értelemszerű, hogy egyikük neve sincs ott, a mai meccs keretben:

Bravo, Ter Stegen, Montoya, Piqué, Rakitic, Busquets, Pedro, Iniesta, Suarez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, és Dani Alves.

Balogh József