Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Trezeguet tényleg visszatér a Juventus-hoz!

Az elmúlt héten jelentette be visszavonulását a profi labdarúgástól David Trezeguet, a korábbi francia világ-, és Európa bajnok támadó. A hírek szerint a Juventus volt sztárja hamarosan visszatér a torinói csapathoz.

David Trezeguet in visita presso lo Juventus Training center

Trezeguet az előző év tevékeny részét az indiai Szuperligában érdekelt Pure FC-ben töltötte. És nagyon valószínű volt eddig is, hogy az argentin születésű sztár már az ázsiai kaland előtt meghozta döntését, miszerint a bajnokság lezárultával befejezi pályafutását.

A bejelentést követően azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon mihez kezd magával Trezeguet. Minden forrás egyöntetűen a Juventus-szal kötötte össze a veterán csillagot, az igazi kérdés a közeljövőben elfoglalandó pozíciója volt. Trezeguet, most erről lebbentette fel a fátylat:
„Mielőtt elmentem játszani Indiába, már meg volt az ötletem, a visszavonulásról. Itt volt az ideje, hogy egy új kalandba kezdjek. A Juventus-szal már régi, és nagyon szoros a kapcsolatom. A részese akarok lenni a terveiknek. Szerdán Torinóba utazok, hogy találkozzak a vezetőkkel. Az elképzelés az, hogy részt vegyek a klub imázsának világszintű felépítésének.” – nyilatkozta, a legendás gólvágó.

Balogh József