Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Moyes-nak még mindig fáj a bukás

Bár már néhány hónapja egy másik nagyon fontos küldetés, a Real Sociedad irányítása foglalja le David Moyes mindennapjait, a skót mester még mindig keserűséggel beszél a Manchester United kispadján átélt blamáról, és kirúgásáról.

www.mirror.co.uk

www.mirror.co.uk

Ugyan Moyes sosem volt az elbizakodottság, és a túlzott magabiztosság miatt kritizálható, most mégis azt mondja, hogy ha kap elég időt, bizony sikerre tudta volna vezetni, a „Vörös Ördögöket. Állítólag a korábbi Everton edző nagyon fájlalja azt is, hogy Louis van Gaal úgy vehette át tulajdonképpen a nyáron a Unitednél, hogy előre leszögezte: ne várjanak tőle azonnali eredményeket, mert azok elébb, vagy utóbb, de jönni fognak.

„Én még mindig úgy gondolom, hogy én lettem volna a megfelelő ember a feladatra, de nem kaptam időt, egy nagyon nehéz munkára. Sir Alexnek sem volt könnyű. Utólag azt hiszem, mindenki tisztában van azzal, hogy nem lehettem azonnal sikeres, a rekonstrukciós munkák után. Én egy hat éves szerződést írtam alá, nem egy kilenchónaposat.” – sajnálkozott Moyes, az elszalasztott lehetőség miatt.

Balogh József