Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Döbbenetes győzelem, a londoni derbin! VIDEÓ

Londoni rangadóval indított ma délután, a Premier League 27. fordulója. Az előzetes várakozások szerint a komoly formahanyatlással szenvedő West Hamnek ma meg kellett volna törnie negatív szériáját, lévén ellenfele a kiesőzóna elől iszkoló Crystal Palace volt.

www.goal.com

www.goal.com

Premier League – 27. forduló
West Ham United – Crystal Palace
Őrületes. Meglepő. Sorsdöntő. Hosszan aggathatnánk a jelzőket a találkozóra. Ugyanis könnyen lehet, hogy a Palace ma egy olyan meccset nyert meg, amellyel kiharcolta a bennmaradását a Premier League-ben. A londoni kiscsapat ugyanis elképesztő hatékonysággal zúzta szét jó eséllyel, a „Kalapácsosok” nemzetközi kupaszereplésről szőtt álmait.
Pedig a West Ham papíron sokkalta esélyesebb volt a három pont megszerzésére, ám sorozatban hatodik tétmeccsén is nyeretlen maradt. Ez köszönhető a vendégek hihetetlenül pontos, és eredményes célfutballjának, na meg két kulcsemberük remeklésének. Ugyanis míg a Readingtől szerződtetett Glenn Murray duplázni tudott, addig mind a három Palace-gólnál Jason Puncheon adta a gólpasszt. Bár alighanem nem foglalkoztatja kettejüket, hogy ki is volt igazán a meccs embere, egy ilyen fontos győzelmet követően.
Apropó a WHU őszi játéka mára már csak halvány emlékké, és görcsös erőlködéssé silányult, aminek eredménye Enner Valencia szépségtapasz volt.
Végeredmény: 1-3
Gólszerzők: Valencia (76. perc), illetve Murray (41., 63.), Dann (51.)
Kiállítva: A duplázó Murray-nek sikerült két sárgalappal kiállíttatnia magát, a 69. percben.

http://www.dailymotion.com/video/x2icbe0_west-ham-1-3-crystal-palace-all-goals-and-full-highlights-28-02-2015-premier-league_sport

Balogh József