Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cruyff jól odaszólt a Real Madridnak

Johan Cruyff az FC Barcelona egykori legendás játékosa és edzője kemény kritikával illette a Real Madrid csapatát és azt is elárulta mi a különbség a két ősi rivális között. Beszélt a sajtó munkatársának a Berlini ellenfélről a torinói Öreg Hölgyről. 

adfgf

A 68 esztendős emblematikus figura szókimondóságáról ismert, ha kell, akkor kritizálja szeretett katalán klubját és annak játékosait is. Ezúttal azonban az ősi rivális Real Madrid került a fókuszba és ez egyéni célok! Avagy CR7-re céloz vajon a holland!? – “Nevetséges, hogy hét év alatt csupán egyszer nyertek. Egyszer-kétszer el lehet bukni a bajnoki címért folyó csatát, de ez elfogadhatatlan. A különbség a Real Madrid és a Barcelona között, hogy míg a katalánok mindig összetartanak, addig a madridiak csak az egyéni céljaikkal törődnek” – olvashatóak Cruyff gondolatai a De Telegraaf rovatában.

A beszélgetés vége a katalánok berlini ellenfeléről a Juventusról szólt – “Újra bebizonyosodott, hogy a pénz nem minden. A PSG-nek és a Manchester Citynek is sokkal több pénze van, mint például a Juventusnak, amely mégis ott van a Bajnokok Ligája döntőjében. Kijár a tisztelet a torinóiaknak, hiszen nem is olyan régen még a másodosztályban szerepeltek, majd a padlóról felállva képesek voltak visszatérni.”

Őszi Ádám