Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Káprázatos fordítás 0-3-ról…!

A feljutás kapujában áll a Zaragoza labdarúgócsapata, avagy Pintér Ádám korábbi csapata nem mindennapi fordítást mutatott be a Girona elleni párharc során. A Blanquillos Maños ellenfele a fináléban a Las Palmas lesz. 

adsfg

A Girona csupán rosszabb gólkülönbségének köszönhetően bukta el az egyenes feljutást, s kényszerült osztályozós párharcra azzal, hogy a bajnokság utolsó fordulójában a Lugo ellen csupán egy döntetlenre futotta. Pedig olyan közel volt a La Liga. Ez pedig már csak múltidő…! De ki gondolta a visszavágó előtt, hogy a Zaragoza bármiféle eséllyel bír a párharcot tekintve azt követően, hogy hazai pályán három gólos vereséget szenvedtek az odavágón. Hittel és akarattal azonban el lehet élni a célokat, nem adták fel, s káprázatos fordítást mutattak be a Girona otthonában, s végül jutottak tovább idegenben lőtt több góllal.

Segunda Division
Girona (3.) – Zaragoza (6.) 1-4
Tj:
 a Zaragoza 4-4-es összesítéssel idegenben lőtt több góllal

Las Palmas (4.) – Valladolid (5.) 0-0
Tj:
 a Las Palmas 1-1-es összesítéssel idegenben lőtt góllal

Az osztályozó rájátszásának a fináléjában a Zaragoza és a Las Palmas csap majd össze, s döntik el a feljutás sorsát egy oda-visszavágós párharc során. Nemsokára kiderül tehát, hogy ki követi a Real Betist és a Sporting Gijont a La Ligába.

Ami pedig a második liga kiesőit illeti, búcsúzott, illetve elsüllyedt a harmadosztályba a Racing Santander, Recreativo Huelva, Sabadella trió, míg a Barcelona második csapata sereghajtóként zárt.

Őszi Ádám