Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pato vallott a manchesteri ajánlatról

Alexandre Pato Angliába szerződéséről egész nyáron pletykáltak a szigetországban, de a várva-várt nagy bejelentés végül elmaradt. A brazil viszont most kitálalt arról, mi is zajlott a háttérben.

Alexandre-Pato-21

Az espnfc-com írása szerint ajánlatot tettek Patóért. Az átigazolási időszak lezárása előtt két órával került erre sor, az érdeklődő pedig a Manchester United volt. A dolog viszont annyira a semmiből jött, annyira hirtelen történt, hogy nem született meg az egyezség. A végén a francia Martial öltözött vörösbe, Pato pedig maradhatott otthon.

“Nem fogok hazudni, két órával a határidő lejárta előtt kaptam egy nagyon jó kis ajánlatot a Manchester Unitedtől. Számítottam rá, de későn szereztem tudomást róla. Most már nem foglalkozom ezzel, ide koncentrálok. Dolgozom, hogy a legjobbamat nyújtsam és várhatóan Sao Paulóban maradok.” – mondta Pato.

A brazilt a Corinthians adta kölcsön a rivális Sao Paulónak, ahol viszont magára talált és formába lendült a csatár. “Most dolgozom és teljes mértékben a Sao Paulóra koncentrálok. Nem tudok nem gondolni a jövőmre, de most csak a Sao Paulo a fontos. Nagyon szeretnék maradni, de ez nem csak rajtam múlik. Teszem amit tennem kell, a családom és az ügynököm pedig majd gondját viselik ezeknek a dolgoknak. Ők a legjobbat akarják nekem is és a klubnak is. Én profi vagyok, teszem a dogomat és mindig koncentrálok. “ – zárta Pato.

Ezek mellett viszont nem csak a hazai foci él számára, nagyon is kacérkodik még az európai visszatérés gondolatával. Akárhogy is kérdezték, nem tudott rácáfolni azokra a találgatásokra, hogy egyszer még láthatjuk majd őt Bajnokok Ligája mérkőzésen.

Baranyai Balázs